Spetterclub Zwemscholen zoekt zweminstructeurs

Voor onze locaties in Tiel en Asperen zijn wij op zoek naar zweminstructeurs.

Als zwemonderwijzer ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen lesgroepjes. Je bent een ervaren zweminstructeur en/of wil je graag ontwikkelen in jouw vakgebied. Je bent communicatief vaardig, je hebt een goed overzicht in je werkzaamheden en verzorgt je lessen met veel enthousiasme! Je bent beschikbaar voor minimaal twee dagdelen in de week.

Ben jij ervaren en/of heel leergierig? Wil je graag met heel veel plezier naar je werk gaan én van je werk thuiskomen? Heb jij een kinderhart, maar kan je ook goed overweg met hun ouders? Ben jij ondernemend en is zwemmen jouw grootste passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Kwaliteit en plezier zijn niet alleen de speerpunten in onze lessen, ook voor onze werknemers staat dit voorop. Bij Spetterclub Zwemscholen is er niet alleen ruimte voor zelfinitiatief, we verlangen dit zelfs een beetje van je. We willen namelijk het beste in je naar voren halen.

Je krijgt van ons een parttime contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je beloning zal in onderling overleg worden vastgesteld op basis van je ervaring, maar zal minimaal voldoen aan de richtlijnen van jouw CAO Zwembaden/Zwemscholen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 juli je c.v. en motivatie naar erik@spetterclub.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Tiel en Asperen
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Spetterclub Zwemscholen

Spetterclub Zwemscholen is een jonge en snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen. Wij geven zwemles in Alphen aan den Rijn, in Asperen en in Tiel. Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Zo ontwikkelen wij een aantal eigen programma’s en hebben wij een heldere visie op het zwemonderwijs. Wij zijn ontzettend ambitieus en worden gedreven door onze passie voor zwemles en alles wat daarmee te maken heeft.

Voor meer informatie www.spetterclub.com.