Gemeente Westvoorne zoekt zwemonderwijzer

Het werk
Je zorgt voor een enthousiaste en vakkundige invulling van de ABC zwemlessen, Snorkelen, Survival, Zwemvaardigheid, Zeemeerminzwemmen en Aquascooters en de daarbij behorende administratie.
Een ander onderdeel is het geven van Aquasporten, Ouder- en kind zwemlessen, Seniorenzwemmen en Therapeutisch zwemmen. Daarnaast houd je toezicht en zorg je voor een schone (werk-)omgeving. Je maakt deel uit van een gezellig en gedreven team, dat streeft naar een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Jouw profiel
Je beschikt over een geldig diploma zwemonderwijzer of MBO-sb, niveau 4 (CIOS, Albeda, Zadkine of ALO, met aantekening zwemmen). De opleiding Aquasport of zaalsport is een pré. Verder ben je in het bezit van een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie. Je bent gastgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een flexibele instelling. Je bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten, ook in het weekend. Je hecht veel waarde aan het teamgevoel.

Wat bieden wij?
Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij je een afwisselende parttime baan in een leuk team. Er is veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. De arbeidsovereenkomst zal zijn voor 1 jaar en bij goed functioneren is de intentie dat deze wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 5 augustus je c.v. en motivatie naar vacatures@westvoorne.nl

Vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Liesbeth Wieringa op tel. 0181 487455.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Oostvoorne
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Westvoorne

Bij onze gemeente zijn 160 medewerkers in dienst. Binnen het gemeentehuis heerst een open cultuur en een informele werksfeer. Ons personeelsbeleid is sterk gericht op loopbaanontwikkeling. We kennen een goed opleidingsbeleid. Arbeidsvoorwaarden kunnen individueel en flexibel worden ingezet.

Voor meer informatie www.westvoorne.nl.
Pomaz