Familyland (Hoogerheide) zoekt Zweminstructeur

Familyland is per direct op zoek zijn naar een spontane en energieke Zweminstructeur om ons team te komen versterken. Wil jij ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling, op het gebied van zwemmen voor verschillende leeftijdsgroepen en het uitbouwen van ons activiteitenaanbod? Dan is deze vacature beslist iets voor jou!

Het zwembad van Familyland heeft een regionale functie met betrekking tot het geven van zwemles, maar ook doelgroepenzwemmen, zoals onder meer M.B.V.O. (meer bewegen voor ouderen) en aquafitness. Daarnaast hebben we ook kinderfeestjes en is er gelegenheid tot banen- en vrij zwemmen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 11 september je c.v. en motivatie naar fc@familyland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Hoogerheide
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Familyland

Familyland is gevestigd in Hoogerheide, West-Brabant. Inmiddels bestaan wij alweer 51 jaar. Bungalow en villa park Familyland B.V. beschikt over 129 vakantiewoningen en een groot kampeerterrein. Onze gasten kunnen daarnaast bij ons terecht voor een lunch, koffiestop, diner, familiefeesten, partijen en bedrijfs- en particuliere events. Wij zijn als locatie zeer geschikt voor (kinder)feestjes in combinatie met verschillende sportelementen, waaronder bowlen, midgetgolf, fietsverhuur en zwemmen.

Voor meer informatie www.familyland.nl.
Variodeck