15 oktober ZwembadBranche Dag

Workshop ‘Anders kijken, nieuwe kansen’ – Roland Rijshouwer

RolandRijshouwerHet sportlandschap zal komende jaren veranderen. Verenigingen en sectoren zullen meer gaan samenwerken om de kracht van sport verder te integreren in de samenleving. Er gaan lokaal grotere sociaal maatschappelijk actieve sportaanbieders ontstaan met als doel meer mensen aan het sporten te krijgen en zo een vitale samenleving te creeren.

Samenwerking
Een goed voorbeeld hiervan is de subsidie Sportimpuls. Een subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten om meer mensen te laten sporten en bewegen. Bepalend voor de aanvraag is de samenwerking tussen verschillende partijen en het initiëren van een bestendig programma dat ook na de subsidie kans van slagen heeft. Vooral bedoeld om partijen te stimuleren samen op te trekken en zo mooie initiatieven te ontplooien. Maar er zijn meer initiatieven. Ook voor zwembaden biedt dit kansen. Door gebruik te maken van lokale samenwerking, programma’s vanuit VWS en publiek private samenwerking ontstaan nieuwe mogelijkeheden.

Workshop ‘Anders kijken, nieuwe kansen’
Roland Rijshouwer is eigenaar van SportWorks en heeft jaren ervaring als ondernemer in de sport- en fitnessbranche. Afgelopen vier jaar heeft hij gewerkt als landelijk projectleider voor landelijke VWS programma’s die met name gericht zijn op in beweging brengen van mensen die nu nog niet of nauwelijks sporten of bewegen. Door deze brede ervaring binnen de sport, bewegen en fitnessbranche is hij in staat deze werelden te verbinden. In zijn workshop laat hij zien hoe je door samenwerking kan komen tot nieuwe en interessante kansen.

Wil je ook Roland Rijshouwer horen spreken? kom dan 12 maart naar het ZwembadBranche Congres en meld je hier aan. Met het programma is rekening gehouden met de files, we beginnen om 7.00 uur met een ontbijtsessie en we sluiten af om 15.00 uur. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste updates.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.