23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Pomaz: Betrokken partner die weet wat er speelt

Pomaz: Betrokken partner die weet wat er speelt

Pomaz is al 35 jaar leverancier van Nederlands grootste en meest actuele assortiment aan zwembadonderdelen. Gedurende haar bestaan is een netwerk opgebouwd van betrouwbare, competente en competitieve fabrikanten. Daarnaast blijft pomaz continu op zoek naar een progressief, innovatief en vooral stabiel assortiment. Hierdoor zijn én blijven alle producten voorzien van de juiste service.

Maar, er is meer. pomaz weet wat er speelt en herkent kansen en uitdagingen van aanbieders van openbare zwembaden, hotelbaden, sauna’s en wellness. Gedreven en nieuwsgierig als men is, kijkt men graag over de schouder mee. En wanneer een zwembad nadenkt over de mogelijkheden voor het optimaliseren van het bad of het zwemplezier van de bezoekers, is pomaz een betrokken partner en denkt men mee over passende oplossingen.

Pomaz heeft de producten, kennis en ervaring in huis om samen met elk zwembad te kijken naar meer. Naar meer toegevoegde waarde voor de toekomst bijvoorbeeld. Voor het zwembad, de medewerkers en de bezoekers. Het samen vinden van oplossingen, die er eigenlijk vaak al gewoon zijn.

Voor meer informatie: www.pomaz.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.