Online Marketing Cursus

Wil je meer rendement uit internet halen? En wil je dat zelf regelen? Schrijf je dan in voor onze cursus: ‘Online Marketing in 1 Dag!’
Uit onderzoek blijkt, dat inzetten op internet het hoogste rendement op je marketing investering oplevert. Tijdens deze 1-daagse Online Marketing Cursus, leer je hoe je dit rendement kunt optimaliseren. Eenvoudig, praktisch en aan de hand van het iMarketingCylus model.
Je kunt je nú aanmelden via deze link.

Reacties van cursisten

 • Compleet nuttig! Bruikbare info, rede tot denken én ontwikkelen!
  Marcel van Vendeloo – Sportcomplex de Sypel
 • Het is een zeer leerzame dag! Veel zin om er mee aan de slag te gaan.
  Ingrid den Hollander – Stichting Polderbad
 • Uitvoering overtrof de verwachting, wellicht nog duidelijker de onderwerpen beschrijven in de uitnodiging.
  Cor Speelman – Zwembad De Heerenduinen

Programma
De cursus wordt verzorgd door gediplomeerde experts op het gebied van o.a. Analytics, Zoekmachinevindbaarheid, Google adverteren en social media. Tijdens deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  Succesvol ondernemen via internet

   imcJe leert op een manier denken, die voor internet cruciaal is voor succes. Daarmee creëer je de juiste verwachtingen en doelstellingen. Dit is de basis voor succes.
   Het opzetten van een goede (mobiele) website
   Je leert je website inhoudelijk zo aan te passen, zodat er automatisch en doorlopend nieuwe klanten worden gegenereerd. Elke contactaanvraag levert potentieel honderden euro’s op.
   Omgaan met – en interpreteren van statistieken
   Je leert om te gaan met websitestatistieken van Google Analytics. Je leert de cijfers interpreteren en omzetten naar actie.
   Gratis en betaalde bezoekers via Google
   Je leert hoe je zoveel mogelijk relevante bezoekers op je website kunt krijgen. Via de gratis én de betaalde zoekresultaten van Google.
   Digitaal communiceren met klanten
   Je leert hoe je emailmarketing en social media (zoals Facebook en Twitter) effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf. Focus op interactie met je huidige klanten.

Locatie, data en tijden
Donderdag 17 oktober, van 10 – 15 uur, Sloterparkbad Amsterdam
Donderdag 7 november, van 10 – 15 uur, Laco sportcentrum Oirschot

Tarief en aanmelden
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Hidden Profits en Marketingclub.nl.
Deelname aan de Online Marketing Cursus kost slechts € 149,-. Bij deze cursus is een lunch gratis inbegrepen. Ook voor water, koffie & thee in de zaal wordt gezorgd. We raden je wel aan om schrijfgerei of je tablet computer en visitekaartjes mee te nemen!
Je kunt je nú aanmelden via deze link.