Mariner-3S: high-tech bodemzuigers voor zwembaden en recreatiecentra

Mariner-3S: high-tech bodemzuigers voor zwembaden en recreatiecentra

Sinds 1970 is Mariner-3S leverancier van bodemzuigers. Met de meer dan 40 jaar ervaring heeft Mariner-3S inmiddels een brouwbare naam opgebouwd in de zwembranche. Het is dan ook geen verrassing dat het merendeel van de openbare zwembaden gebruik maakt van een bodemzuiger van Mariner-3S. Als betrouwbaarheid en efficiency vereist zijn om een zwembad naar een hygiënische topprestatie te brengen, hebben de machines van Mariner-3S zich reeds sinds 1970 bewezen.

Betrouwbaar en efficiënt
Mariner 3S biedt een breed scala aan hi-tech producten voor professioneel gebruik in zwembaden en recreatiecentra. Innovatie staat daarbij voorop, elke reinigingsrobot betekent weer een nieuwe maatstaf. Mariner 3S kijkt dan ook graag vooruit. Trends en ontwikkelingen gaan immers snel. Maar dankzij de continue aandacht voor hoogwaardige technologie is Mariner-3S wereldwijd marktleider in het professioneel reinigen van zwembaden. En met een breed assortiment is er een ruime keuze voor elk type zwembad. Mariner-3S heeft verschillende modellen, van groot tot klein om ieder zwembadoppervlak optimaal te kunnen reinigen naar de wens van de klant. Momenteel is het model Clubliner zeer gewild. Hierin is alle technologie geïntrigeerd die opgedaan is in de voorgaande jaren en verwerkt in een zeer compacte vorm. Materialen van hoogwaardige kwaliteit, verspanende bewerking en een uniek filtersysteem garanderen niet alleen een lange levensduur van de machine, ze maken de Clubliner ook onverslaanbaar in kosten efficiency. Ontwikkeld voor zwembaden tot 25 meter lengte (indien nodig is het op verzoek ook mogelijk voor grotere zwembaden) maakt het alle soorten zwembadbodems, ook zwembaden met een minimale diepte van 20 cm, met ongekende grondigheid schoon. Hiermee heeft de Clubliner de standaard van zwembadreiniging naar een nieuwe hoogte gebracht.

Naast de hoogwaardige techniek heeft Mariner-3S nog een ander voordeel. Men heeft namelijk alles in eigen hand: ontwikkeling, fabricage, verkoop en het onderhoud. Hierdoor is er altijd een passend antwoord op elke vraag. Kortom wanneer hygiëne en efficiency voorop staan is Mariner-3S de partner.

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende en kosteloze demonstratie aanvragen:
0031-(0)654388895 of dimitri@mariner-3s.com voor Nederland en Belgie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.