Managers meeting 2011

De Managersmeeting beleeft dit jaar een primeur als tweedaagse ontdekkingsreis langs verschillende locaties. Met de busreis naar de toekomst maak je een intensieve tocht door Nederland, van minuut tot minuut anders dan je gewend bent of verwacht. De kern van de reis: kennis uitwisselen en nieuwe kennis tot stand brengen. Stap op de busreis naar de toekomst en train je leiderschap!

Twee dagen lang maak je kennis met verschillende stijlen van leiderschap, met chaosdenken, veranderkunde en het Rijnlandse model. Twee dagen lang werk je aan je vaardigheden en je stijl. We bieden je een verrassende context en zorgen voor inspirerende sprekers. Maar vooral vragen we jouw ervaring en kennis als bijdrage aan deze road-meeting.

Ben jij de leider van de toekomst?
Zwembaden hebben een belangrijke maatschappelijke functie én zijn een aanzienlijke post op de gemeentelijke begroting. Efficiënt en effectief werken is daarom belangrijk. Tegelijkertijd willen we dat onze klanten een bezoek aan het zwembad als een belevenis ervaren en mogen we het belang van onze medewerkers niet uit het oog verliezen. Hoe richt jij je organisatie in om klaar te zijn voor de toekomst? Tijdens de Managersmeeting 2011 daag je collega’s uit kennis en ervaring te delen. Crowdsourcing: we gebruiken de kracht van de groep. Samen brengen we een synergie tot stand en trainen we een andere manier van denken en een nieuwe manier van leidinggeven.

Om iets te veranderen, moet je iets anders doen
Slimmer werken. Niet meer op de traditionele manier schaven, maar echte keuzes maken. Bewust organiseren. Gebruik maken van de kracht van medewerkers. Je eigen valkuilen herkennen. Met de tweedaagse Managersmeeting 2011 kun je een wezenlijke verandering tot stand brengen. De manier van werken wordt nieuw, toekomstbestendig en duurzaam.
De Managersmeeting 2011 is geen aaneenschakeling van presentaties en is niet georganiseerd om een nieuwe manier van werken op te leggen. De Managersmeeting 2011 is een belevenis, een training en een avontuur. Tijdens deze road-meeting bepalen we de standaard voor de manier van werken voor de toekomst. Zorg dat je erbij bent!

Klik hier voor alle informatie over de managersmeeting

Een gedachte over “Managers meeting 2011

Reacties zijn gesloten.