15 oktober ZwembadBranche Dag

Kiwitz Groep voegt kennis, ervaring en slagkracht toe

Kiwitz Groep voegt kennis, ervaring en slagkracht toe

De Kiwitz Groep bestaat uit 5 Achterhoekse bedrijven die een directe relatie hebben met bouwen, renoveren en/of verduurzamen: Kiwitz, Comfort Company, Jaki, Kit Technique Nederland (KTN) en Varistone. In totaal biedt de Kiwitz Groep werkgelegenheid aan 55 vaste medewerkers. Elk bedrijf van de Kiwitz Groep heeft zijn eigen specialisme met de bijbehorende diensten en producten. Veelzijdigheid dus, maar altijd passend binnen de waarden en de identiteit van de Kiwitz Groep. Waarden als betrouwbaarheid, betrokkenheid en bekwaamheid. Kortom: ‘niet dik doen, maar waarmaken wat je belooft.’

Jaki – Maakt beton beter
JAKI is gespecialiseerd in afdichtingen, beton- en vloerrenovaties. De ervaring sinds 1958 staat garant voor doelgerichte adviezen en kwalitatieve eindresultaten. De oplossingen van JAKI sluiten aan op de gewenste duurzaamheid.

Minder bacteriën, minder chemicaliën, minder vaak schoonmaken (minder verlies van zwembadwater) en minder buffer schoonmaken (daling schoonmaakkosten). Hier kan JAKI voor zorgen door gebruik te maken van afdichtingsproducten en coatings die resulteren in een waterdichte oppervlakte. Deze zijn bestendig tegen talrijke verdunde zuren, logen en chemicaliën. Voor plaatsen die voortdurend onder water staan maakt JAKI gebruik van producten hier tegen bestand zijn en een hoge chemicaliënbestendigheid hebben. JAKI heeft zodoende alles in huis om uw zwembad klaar te maken voor de toekomst. (Lees ook onze succesvolle casus op pag. 40 en 41 van de ZwembadBranche 42.)

Beton is vaak onderhevig aan weersinvloeden zoals zure regen en wisselende temperaturen. Ook kan beton bloot staan aan chemische- en dynamische belastingen. Hierdoor kunnen betonschades ontstaan. JAKI voert alle herstellende en beschermende bewerkingen uit aan beton. Met haar complete afdichtingsprogramma maakt JAKI kelders echt waterdicht en worden (verdere) schades voorkomen. Voor vloerrenovaties gebruikt JAKI duurzame gietmortels en coatingsystemen.

JAKI is een meedenkende partner die opdrachtgevers ontzorgt. De specialist biedt doelgerichte en planmatige oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. JAKI verzorgt desgewenst een gedegen opname eventueel aangevuld met een laboratorium onderzoek en/ of een doorberekening van de constructie. Maar men zorgt ook voor een goede communicatie met de betrokkenen om de overlast tot een minimum te beperken. Daarbij heeft men continu oog voor de veiligheid van betrokkenen, passanten en JAKI-medewerkers door het treffen van noodzakelijke maatregelen.

Kiwitz – Maak het waar. Met Kiwitz.
Handelsonderneming Kiwitz B.V. levert specialistische bouwstoffen die meer dan gemiddeld willen presteren. Het advies- en leveringsprogramma van Kiwitz B.V. omvat onder meer afdichtings- en tegelzetterproducten. Maar ook beton- en morteltechnologie, alsmede vloer- en wandsystemen. Kiwitz kan er voor zorgen door gebruik te maken van afdichtingsproducten die resulteren in een waterdichte oppervlakte-afdichting onder tegelwerk. Deze zijn bestendig tegen talrijke verdunde zuren, logen en chemicaliën. Hoog flexibele tegellijmen worden ingezet voor thermaal, heilzame en therapeutische baden. Voor plaatsen die voortdurend onder water staan maakt Kiwitz gebruik van voegmiddelen die gemakkelijk emulgeerbaar en goed wasbaar zijn hier tegen bestand zijn en een hoge chemicaliënbestendigheid hebben. De door Kiwitz geleverde producten hebben alles in huis om uw zwembad klaar te maken voor de toekomst.

De aanpak kenmerkt zich door nauwe verbondenheid en open partnerschap met de klanten en relaties. Kiwitz werkt niet met tussenverkopers, maar onderhoudt rechtstreekse contacten met de professionele eindgebruiker. Voor en samen met hen doorloopt men het hele traject: van de systeemadvisering, de levering van de producten, de begeleiding tijdens de verwerking tot en met de nazorg. De directe aanpak resulteert in kwalitatieve, efficiënte oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken in de nieuwbouw en renovatie.

De bouwsector heeft een belangrijke rol op het gebied van duurzaamheid. Innovatieve materialen, technieken en ontwerpen kunnen het energieverbruik, de CO2-uitstoot en het gebruik van steeds schaarser wordende grondstoffen terugdringen. Als leverancier van specialistische bouwstoffen wil Kiwitz hier een bijdrage aan leveren. Met vernieuwende, toekomstgerichte oplossingen en producten die gebaseerd zijn op de principes van duurzaamheid. Zo is men in Nederland de enige leverancier van de innovatieve KM Flex Blueprint tegellijm. De eerste tegellijm in Nederland met aantoonbaar lagere CO2-belasting en lagere milieubelasting die ten opzichte van de traditionele tegellijmen de CO2-uitstoot met maar liefst 78% terugdringt.

Voor meer informatie: www.kiwitz.nl en www.jaki.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.