15 oktober ZwembadBranche Dag

Hollander Techniek innovatieve partner voor uw succes

Hollander Techniek innovatieve partner voor uw succes

Complete zwembaden en wellnessvoorzieningen turnkey opleveren. Van advies, het ontwerp, de realisatie tot het onderhoud is voor hollander techniek vanzelfsprekend. Men heeft brede kennis en ervaring met waterbehandeling, luchtbehandeling en de besturing van deze systemen. Het beheer van een zwembad is een tijdrovende en ingewikkelde aangelegenheid. Voor het regelen van onder meer verwarming en filter- en doseerinstallaties worden dan ook verschillende systemen gebruikt. Hollander techniek biedt een centraal gebouwbeheersysteem, waarop alle technische installaties van klimaat tot beveiliging, van dosering tot legionellapreventie vanuit één computer of tablet aangestuurd worden.

Een hoog energiegebruik is kenmerkend voor zwembaden, waardoor energie-efficiëntieverbetering structureel aandacht moet krijgen. Daarnaast heeft de sector de komende jaren te maken met bezuinigingen die gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering. Maar de synergie tussen water- en luchtbehandeling, elektrotechnische installaties en besturing leveren lagere energie- en exploitatiekostenop. Als technisch integrator wil hollander techniek integrale oplossingen realiseren in de verschillende kennisgebieden. Iedere situatie verdient een andere aanpak. Men verdiept zich dan ook grondig in de mogelijkheden van een gebouw of industrie en de proceseigenschappen van gebruiker of product. Door het inzetten van medewerkers met kennis en passie voor techniek, de drive voor functionaliteit, en oog voor efficiency en duurzaamheid ontstaan er oplossingen die verder reiken dan de standaardoplossingen. Daarbij biedt de betrokkenheid in een vroeg stadium de mogelijkheid om ervaring uit het verleden en de innovaties van nu in te brengen voor een beter eindresultaat.

Hollander techniek is een landelijk opererend bedrijf met de focus op integrale en duurzame technische installaties. Een technische integrator voor de industrie, utiliteit en de retail met als belangrijkste kernactiviteiten: elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, it, zwembadtechniek, industriële, automatisering, robotisering, retailtechniek. Door het ‘open karakter’ van het bedrijf is hollander techniek de innovatieve partner voor uw succes.

Voor meer informatie: www.hollandertechniek.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.