15 oktober ZwembadBranche Dag

Hellebrekers Technieken Thuis in Sport & Recreatie

Hellebrekers Technieken Thuis in Sport & Recreatie

Hellebrekers Technieken is dé specialist op het gebied van alle technische installaties in uw zwembad. Voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer is Hellebrekers Technieken uw partner bij uitstek. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedient Hellebrekers haar klanten in de sport & recreatie markt op basis van een duurzame kerngedachte.

Hellebrekers Technieken is een technische dienstverlener met ruim 40 jaar ervaring binnen de zwembadbranche. Als ervaren speler in de branche heeft Hellebrekers Technieken de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren en te beheren.

Duurzaam & innovatief
Met ongeveer 200 medewerkers verdeeld over verschillende vestigingen verspreid in Nederland, wordt steeds weer gestreefd naar het hoogste haalbare. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. De ontwikkelingen in de branche gaan in razend tempo en worden daarom op de voet gevolgd. Hellebrekers Technieken beschikt over een eigen research & development-afdeling waar voortdurend onderzoek wordt gedaan op het gebied van veiligheid en gezondheid van mens en samenleving. Met als streven het ontwikkelen van duurzame installaties. Dit is uiteraard belangrijk in een toekomst waarbij de natuurlijke hulpbronnen steeds schaarser zullen worden. Dit gekoppeld aan de ruime ervaring maakt Hellebrekers tot een betrouwbare partner. Met als toegevoegde waarde dat alle disciplines binnen de eigen organisatie aanwezig zijn, waardoor optimaal maatwerk geleverd kan worden. Niet alleen gedurende het project, maar ook daarna. Hellebrekers Service & Technisch Beheer kent vele vormen van technische dienstverlening en bedient haar klanten op het gebied van service, onderhoud en technisch beheer. Dit begint bij het op afroep onderhouden van installaties tot het risicodragend meerjaren overnemen van de technische exploitatie.

De specialisten van Hellebrekers Technieken zijn innovatief, slagvaardig en flexibel. Daarnaast werken de medewerkers met een no-nonsense cultuur zoals die bij een familiebedrijf hoort. En niet zonder succes. In de afgelopen veertig jaar heeft men al vele mooie projecten mogen uitvoeren, waaronder: Geusseltbad Maastricht, Zwembad De Krommerijn Utrecht, Erica Terpstrabad Nijmegen en Center Parcs De Eemhof Zeewolde. Dit is nog maar een kleine greep uit de reeks met prachtige referenties die Hellebrekers op haar naam heeft staan.

Voor meer informatie over Hellebrekers Technieken en de projecten kunt u vinden op: www.hellebrekers.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.