FAQ

 • Plattegrond

  Klik hier voor de plattegrond van #ZBBD19.

 • Op- en afbouw

  Opbouwen is mogelijk op maandag 7 oktober vanaf 15:00 tot 21:00 uur en op dinsdag 8 oktober tussen 7:00 en 8:30 uur. Voor het opbouwen heb je geen standhouderspas nodig.
  Afbouwen vindt plaats op dinsdag 8 oktober vanaf 17:30 uur.

  Let op! Mocht je voor 7 oktober spullen willen afleveren bij DeFabrique, laat het ons dan weten zodat wij de locatie kunnen inlichten. Vermeld op jouw zending duidelijk dat het om de ZwembadBranche Dag 2019 gaat en de datum van het evenement.

 • Parkeren

  Er zijn 700 gratis parkeerplaatsen, 400 op locatie en nog eens 300 die bereikbaar zijn via een gratis pendelbus.

  Uit de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de ruimte op de parkeerplaats niet toereikend is voor alle bezoekers. Helaas kunnen we dit niet veranderen en zullen we allemaal moeten meewerken om onze bezoekers [jullie klanten] zo gastvrij mogelijk te ontvangen. Wij willen jullie daarom vragen om auto’s en busjes van standhouders niet op de hoofdparkeerplaats te parkeren. Op deze manier blijft deze parkeerplaats zoveel mogelijk vrij voor jullie klanten.

 • Leadscan App

  Voor standhouders is het van groot belang dat zij de contacten die ze tijdens je evenement hebben opgedaan kunnen opvolgen. Met leadscan app scannen de standhouders de badge van een deelnemer en na afloop zien zij met wie ze hebben gesproken. Geen visitekaartjes meer nodig! Per smartphone/tablet kan een licentie gekocht worden waarmee gescand kan worden. Klik hier voor meer informatie. De prijzen zijn als volgt:
  De prijs voor 1 licentie is € 50,00
  De prijs voor 3 licenties is € 75,00
  De prijs voor 5 licenties is € 100,00

 • (Extra) standhouderspas

  In het beurspakket zijn 2 standhouderspassen inbegrepen. Per standhouderspas ontvang je 1 lunchpakket en zijn alle overige consumpties voor de hele beursdag afgekocht.
  Extra standhouderspassen zijn € 50,00 per persoon. De standhouderspassen liggen tijdens de ZwembadBranche Dag bij de registratiebalie in de entreehal. Voor het opbouwen heb je geen standhouderspas nodig.

 • Locatie

  De locatie van de ZwembadBranche Dag is DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht. Klik hier voor route.

 • Banners & logo’s ZBBD19

  Klik hier voor logo’s, banners, persbericht en digitale uitnodigingskaarten.

 • Beurspakket

  Bij de standprijs is standaard standbouw*, tapijttegels (antraciet), een sta-tafel met twee krukken, elektriciteit (tot 1.000 watt) en 2 standhouderspassen inbegrepen.

  *  Geldt niet voor stands met standnummers 1.29 t/m 1.36 én 2.70 t/m 2.76 deze stands hebben enkel een achterwand met visual.

 • Extra meubilair

  Wil je extra barkrukken, statafels, kastjes, balies, displays of ander meubilair bestellen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

  Je bent uiteraard vrij om dit ook zelf elders te huren.

 • Stroom in stand

  In elke stand ligt een stroompunt dat tot max. 1.000 watt belast kan worden.
  Heb je een zwaardere aansluiting nodig dan is dit bij te bestellen. De prijs hiervoor bedraagt € 150,00 per extra aansluiting.

 • Standbouw

  De standaard stands die zijn inbegrepen in het beurspakket hebben witte wanden. Een zij- of achterwand wordt gebouwd met panelen van 1 meter breed x 2.50 meter hoog. Per 4m2 wordt er één spot van 120W aan de frieslijst gehangen. De frieslijst is 30cm hoog, hierop wordt het standnummer en bedrijfsnaam geplakt. Je kunt de frieslijst ook weglaten, geef dit dan uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de beurs aan ons door.

  Let op: Bekijk voordat je een doek of andere visual laat maken naar de exacte afmetingen van jouw stand. De exacte afmetingen kunnen namelijk afwijken! Je vindt de afmetingen van de standbouw in dit document.

  De wanden mogen niet worden beschadigd. Boren en nieten in de wanden is daarom niet toegestaan. Kijk ook uit met sterk dubbelzijdig tape, bij het verwijderen van deze tape kan de wand ook beschadigen. Beschadigingen aan deze wanden worden verhaald op de exposant.

 • Catering

  Voor elke exposant is een standlunch beschikbaar, deze worden rond 11:00 in de stand bezorgd. Per standhouderspas ontvang je 1 lunchpakket en zijn alle overige consumpties voor de hele beursdag afgekocht.

  Voor bezoekers is hele dag gratis koffie, thee en frisdrank beschikbaar vanuit de diverse horecapunten. Rond lunchtijd zullen broodjes en soep worden uitgeserveerd.

 • Gratis WiFi

  DeFabrique is voorzien van draadloos 1GB glasvezel internet.
  Wil je toch liever een vaste LAN aansluiting dan is deze te bestellen. De prijs hiervoor is € 100,00.

 • Extra promotie in aanloop naar de beurs

  Wil je extra opvallen in aanloop naar de beurs klik hier.

 • Extra promotie tijdens de beurs

  Wil je extra opvallen tijdens de beurs klik hier.

 • Openingstijden

  De beurs is geopend van 09:00 tot 16:00 uur.

 • Waarschuwing

  Tot slot willen wij je waarschuwen voor het volgende: een aantal van onze exposanten is benaderd door Event Fair. Het gaat hier om een misleidende actie. Event Fair benadert wereldwijd beursdeelnemers met de mededeling dat de bedrijfsgegevens in een beursgids worden opgenomen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een formulier met het verzoek de ontbrekende gegevens aan te vullen. Boven het formulier wordt in grote letters onze beurs genoemd, waardoor je eventueel zou kunnen denken dat het bedrijf zich namens ons bij je meldt.

  Bedrijven die het formulier ondertekenen komen aan een contract vast te zitten waar moeilijk onderuit te komen is. Bovendien zijn er hoge kosten gemoeid met het adverteren, zonder dat er enige noemenswaardige voordelen zijn.

  Onderteken in geen enkel geval welk formulier dan ook dat afkomstig is van Event Fair. Wij hebben geen enkele samenwerking met dit bedrijf. Wanneer een bedrijf je in opdracht van ons benadert, zullen wij jullie altijd eerst hierover informeren.