Sponsoring ZwembadBranche Dag

De voordelen van een beurs georganiseerd door een uitgever

De ZwembadBranche Dag is een initiatief van het vakblad ZwembadBranche, het vakblad voor professionals in de zwembranche. Exposanten van de ZwembadBranche Dag kunnen daardoor profiteren van een breed scala aan promotie gedurende het jaar via diverse kanalen (magazine, digitale editie, website, nieuwsbrief en social media).

Voor toeleveranciers aan de zwembranche is dit een unieke kans om deel te nemen aan deze dag. Het all-inclusive beurspakket voor de Zwembadbranche Dag biedt je een mooie mogelijkheid om als commerciële partij aanwezig te zijn tijdens deze dag en direct in contact te komen met professionals uit de zwembranche. Daarnaast is jouw bedrijf natuurlijk zichtbaar in de mediacampagne en alle overige uitingen rond en op de ZwembadBranche Dag.

Informatie deelname

Wil je in 2022 graag deelnemen? Of wil je eerst meer informatie ontvangen over deelname? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen?

Neem gerust even contact op met Raymond Leever +31(0)6-42141566 of Susanne Post +31(0)6-14393765.

ZwembadBranche Dag – dinsdag 11 oktober 2022

De ZwembadBranche Dag is een dag waar ontmoeten centraal staat. Een dag waar wij professionals uit de zwembranche samenbrengen om bij te praten, kennis te maken én kennis te delen. Het beursplein is gratis voor professionals uit de zwembranche.

X