Aquarunner: ‘Aandacht voor de klant’

Aquarunner: ‘Aandacht voor de klant’

Aquarunner is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de zwembadbranche.
Het dankt haar bestaan onder meer aan de opkomst van het aquajogging binnen de Nederlandse zwembaden. Vooral als producent van de ‘aquarunner’ en de daarbij behorende producten heeft zij onder de naam ‘Aquajogging de Buffel’ deze activiteit tot een groot succes gemaakt. Nog steeds is een grote groep mensen dagelijks actief hiermee!

De laatste jaren is het assortiment van Aquarunner sterk uitgebreid met producten die de zwemsport nog professioneler en aantrekkelijker maken en die bepaalde oefeningen ondersteunen. Bijvoorbeeld op het gebied van revalidatie en wellness is Aquarunner voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van kwaliteit van haar producten. Hierdoor verkrijgt Aquarunner faam zowel binnen Nederland als ook in diverse andere landen binnen en buiten Europa.

Maatwerk
Aquarunner heeft als productiebedrijf de unieke gelegenheid om in te spelen op de behoefte van haar relaties. Hoogwaardige machines kunnen specifieke wensen vertalen in producten en maakt het realiseren van maatwerk mogelijk. Immers standaard producten zijn niet altijd passend voor elk zwembad. Een CNC snijmachine snijdt praktisch alle foam of zeil producten op maat. Daarnaast kunnen producten worden voorzien van een eigen, uniek logo of kunnen worden vormgegeven volgens de huisstijl van de accommodatie. Een van de voorbeelden hiervan is het beloningssysteem bij de zwemlessen. Veel zwembaden hanteren een beloningssysteem in de vorm van bijvoorbeeld stickers, posters, knuffels of stempels. Aquarunner maakt het mogelijk eigen unieke beloningssysteem samen te stellen in de vorm van een mascotte, als kleurrijke foam puzzel of een andere uitvoering met daarbij een zelf te bepalen aantal onderdelen (fases van zwemopleiding). Elk object kenmerkt zich door uitneembare stukjes die het kind kan sparen. Zo kan bij afronding van elke fase van de zwemvaardigheid een onderdeel worden verkregen. Een feestje voor het kind, de ouders en de zwemlesaanbieder!

Aandacht
Maatwerk is ook terug te vinden in het motto van Aquarunner ‘aandacht voor de klant’. Door de goede productkennis en de korte lijnen binnen het bedrijf hoeft niet onnodig lang worden gewacht op de gewenste producten of informatie en zijn klanten van Aquarunner niet gebonden aan vaste bestelhoeveelheden immers: ‘elke bestelling is welkom’! Naast de overzichtelijke website staat Aquarunner klaar om telefonisch of per e-mail aan vragen en wensen gehoor te geven. Creativiteit en ervaring zorgen voor een optimale combinatie tussen buiten- en binnendienst. Onlangs heeft Aquarunner haar nieuwste catalogus gepresenteerd met daarin een uitgebreid aanbod van producten voor in en om het zwembad. Deze catalogus is gemaakt ter inspiratie, want al is het assortiment van Aquarunner veelzijdig, het is nooit compleet.

Voor meer informatie: www.aquarunner.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.