Op zoek naar die ene leverancier?

Zwembad de Treffer zoekt zwemonderwijzer

Zwembad de Treffer zoekt zwemonderwijzer

Zwemplezier, dat is waar het in Zwembad de Treffer om draait. Wekelijks komen jong en oud voor zwemles, aquasporten, banenzwemmen, MBvO en vrij zwemmen. Binnen ons team zwemonderwijs zijn wij op zoek naar nieuwe zwemonderwijzers.

Als zwemonderwijzer geef je zelfstandig zwemlessen en begeleidt je groepslessen.
Je houdt toezicht tijdens recreatieve openingsuren en zorgt voor de naleving van regels op het gebied van hygiëne en veiligheid in het zwembad. Samen met collega’s zorg je voor een goede sfeer en een representatieve uitstraling van het zwembad en de faciliteiten. Schoonmaken en opruimen horen uiteraard ook bij je werk.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een diploma Zwemonderwijzer, MBO Sport- en bewegen, daarnaast heb je E.H.B.O.- , B.H.V- en A.E.D-papieren en/of ben je bereid eerder genoemde diploma’s te halen, opleidingen worden aangeboden via de Treffer. Wanneer je aanvullende opleidingen voor bepaalde doelgroepen hebt, is dat natuurlijk een pré. Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem.

Ons aanbod

Wie bieden jou een functie, uren in overleg in een dynamische werkomgeving. Samen met je collega zwemonderwijzers, toezichthouders en oproepkrachten zorg jij dat onze gasten fijn kunnen recreëren, goed leren zwemmen en vitaler worden. Daarnaast bieden wij een salaris conform CAO

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Eijsden
Provincie: Limburg
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Treffer

St. SWEM is exploitant van Zwembad de Treffer. De Treffer heeft zowel een binnen- als buitenbad en een ruim voorzieningenniveau. Goed zwemonderwijs en sporten en recreëren in een schone en veilige omgeving vinden wij belangrijk. Wij laten ons dienstverlening daarom periodiek extern toetsen en zijn in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en het Keurmerk Veilig & Schoon!

Voor meer informatie: www.zwembaddetreffer.nl
Pomaz