Sportbedrijf Rotterdam zoekt Manager Zwembaden

Bij de afdeling Zwembaden is het beheer en exploitatie van de tien zwembaden van Sportbedrijf Rotterdam ondergebracht. De uitdaging ligt in het optimaal benutten van de complexen. Dit betekent dat op creatieve en innovatieve wijze naar mogelijkheden wordt gezocht om de bezettingsgraad van de complexen verder te verhogen. We willen een speelveld waarbinnen het aanbod steeds beter aansluit bij de behoeften van onze klanten, zodat bezoekersaantallen stijgen en meer mensen een beweeg-/sportbeleving ervaren. Belangrijk is dat de voorzieningen beter op de kaart komen te staan. Daarnaast hebben we de opgave om vanuit een traditioneel beherende rol te ontwikkelen naar een meer sturende rol op exploitatie en ondernemerschap. Binnen de gehele afdeling moet ondernemingskracht geborgd zijn, maar er ligt een extra taakaccent bij het management, ondersteund door twee productspecialisten zwembaden.

De functie Manager Zwembaden.
De Manager Zwembaden is verantwoordelijk voor het realiseren van het optimaal beheer en exploitatie van de zwembaden van Sportbedrijf Rotterdam. Daarbij wordt constant gestuurd op verbetering van de dienstverlening, de doorontwikkeling van de organisatie, zowel intern als extern, in aansluiting op de ontwikkeling van de sportmarkt en de ontplooiingskansen van de medewerkers. Leidinggeven wordt op een inspirerende manier gedaan: is in staat zich in de medewerkers te verplaatsen, hen te motiveren, problemen op te lossen en ondertussen overzicht te behouden.

De Manager Zwembaden legt rechtstreeks verantwoording af aan de directeur Sportbedrijf, maakt deel uit van het management team en geeft rechtstreeks leiding aan locatiemanagers en productspecialisten (circa 10 fte) en indirect aan circa 105 fte uitvoerend personeel.

We vragen.
De Manager Zwembaden die we zoeken heeft:

  • HBO/WO denk- en werkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied;
  • minimaal 2 tot 3 jaar leidinggevende ervaring en meerjarige ervaring in een soortgelijke omgeving;
  • het vermogen om op inspirerende wijze een coachende en richtinggevende rol te vervullen en in staat om het personeel uit alle geledingen te motiveren voor veranderingen en vernieuwingen;
  • de capaciteit om de verhouding tussen professioneel en bestuurlijk goed aan te voelen;
  • kennis van- en ervaring met bedrijfsvoering, financiële en bedrijfseconomische processen;
  • het inzicht om een strategische visie voor de organisatie neer te leggen en deze verder te ontwikkelen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;

We bieden.
We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract. De functie is -indicatief- vastgesteld op FSK 14 conform cao Vermo (maximaal € 6.574,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). Inschaling zal plaats vinden op basis van kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 23 september op deze vacature via onderstaande knop.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

De gemeentelijke sportvoorzieningen en sportprogrammering zijn verzelfstandigd. Sportbedrijf Rotterdam is op 1 januari 2018 officieel van start gegaan. Rotterdammers met plezier aan het bewegen krijgen én houden. Dat is de missie van Sportbedrijf Rotterdam. Sport en beweging geven mensen energie en een positief gevoel. Het zorgt er ook voor dat je je verbonden en meer thuis voelt in je omgeving. Die ervaring willen we aan zoveel mogelijk Rotterdammers én bezoekers meegeven. Als collega van Sportbedrijf Rotterdam inspireer je elke Rotterdammer om te gaan sporten en bewegen. We zorgen voor toegankelijke, schone en veilige sportvoorzieningen. We bieden samen met de Rotterdamse sportaanbieders programmering en producten aan, waardoor mensen graag in beweging komen en blijven. We zijn klantgericht, ondernemend, innovatief en professioneel. Hoe beter wij sporters begrijpen, hoe beter we hen kunnen bedienen. Door ons te verplaatsen in de (potentiële) bezoekers en huurders, kunnen we klantgericht te werk gaan.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variodeck