Gemeente Utrecht zoekt ondernemende manager voor zwembad De Kwakel

Dit doe je UtrECHT
Als Locatiemanager van het zwembad lever je een bijdrage aan de verdere optimalisatie van de Utrechtse Zwembaden

Concreet houdt dit in dat jij:

 • Integraal verantwoordelijk bent voor de exploitatie van het zwembad.(programmering, keurmerk, bezoekersaantallen en acquisitie voor verhuur)
 • Je leiding geeft aan de medewerkers van het zwembad
 • Je de wensen en de behoeften van de klant onderzoekt en de doelstellingen hierop afstemt.
 • Je portefeuillehouder bent van een of meer afdeling brede thema’s (aanbesteding, facilitair, marketing, bezetting)

Dit is jouw werkplek
Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden of reinigen van de openbare ruimte, sportlocaties, zwembaden, parkeergarages, begraafplaatsen en welzijnsaccommodaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten. Iedereen ziet ons werk!

Je gaat werken voor de afdeling Vastgoedexploitatie. Vastgoedexploitatie (VGE) is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en de exploitatie van een groot deel van het Utrechtse vastgoed. Denk daarbij aan binnen- en buitensportaccommodaties, zwembaden, multifunctionele accommodaties, buurtcentra, volkstuinen, begraafplaatsen en auto- en fietsparkeergarages. Elk gebouw of terrein dat we exploiteren en onderhouden is uniek. We zorgen voor gastheerschap én leveren facilitaire diensten. Daarbij sturen we op de financiële baten en lasten en programmeren we de activiteiten zo efficiënt mogelijk. Ons doel daarbij is een tevreden klant, een optimale bezetting en een goede bedrijfsvoering.

De Utrechtse zwembaden bestaan uit vier locaties: Zwembad Den Hommel, Zwembad De Kwakel, Zwembad Fletiomare en het buitenbad De Krommerijn.

De Utrechtse zwembaden vervullen een maatschappelijke taak op het terrein van zwemvaardigheid, recreatief zwemmen en er is een voorziening voor de zwemsportverenigingen.

Je gaat werken voor zwembad De Kwakel, maar je wordt aangenomen voor Utrechtse Zwembaden.

Dit breng je mee

 • HBO werk en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie in een zwembad
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, normen op het gebied van zwembadaccommodaties;
 • Affiniteit met sport, bewegen en recreatie

Specifieke functiekenmerken

 • Ondernemerschap
 • Innovatief en creatief
 • Management- en organisatievaardigheden

Dit bieden we jou
We willen dat onze medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn en dat ook blijven. Daarom willen wij dat jij met plezier naar je werk gaat. Zo werken we optimaal samen aan een mooie stad. Dit bieden wij jou aan:

 • Een werkweek van 32-36 uur met een bruto maandsalaris (op basis van 36 uur) tussen de € 2591 (aanloopschaal) en € 4225 (functionele schaal). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten voor de afstand woon-werk verkeer bij gebruik van het openbaar vervoer of fiets.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 16,8% van je salaris.
 • We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse cursussen en trainingen.
 • Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden kijk op: www.werkenbijutrecht.nl/arbeidsvoorwaarden

Is dit jouw baan? Solliciteer direct!
Enthousiast geworden om als zwembadmanager aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht? Solliciteer direct online via de knop hiernaast – maar uiterlijk 2 mei 2018

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de procedure? Neem dan contact op met mevrouw Van Ommen, Manager Vastgoedexploitatie, mobiel 06-53205350.

Goed om te weten
De kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 20 en 21.
We geven voorrang aan sollicitanten vanuit de gemeente Utrecht die her- of overplaatsbaar zijn. Wil je als her- en overplaatsbare kandidaat gebruik maken van je voorrangsstatus? Mail dan je sollicitatie naar het Loopbaancentrum.
We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis en diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je onder andere ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. En die verwelkomen we.

Utrecht maken we samen met JOU!

Wil je werken voor de snelst groeiende stad van Nederland? Dat is doen waar jij goed in bent en ervoor zorgen dat álle inwoners in Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en leven.

Utrecht groeit. Dat vraagt om nieuwe oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, onder andere op gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en gezondheid. Wat in Utrecht nodig is, staat centraal in ons werk. Daarbij gaat onze aandacht naar oplossingen in het belang van inwoners, ondernemers en bezoekers. Dat doen we in de stad of vanuit ons opvallende en moderne stadskantoor, direct naast station Utrecht Centraal.

Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden of reinigen van de openbare ruimte, sportlocaties, zwembaden, parkeergarages, begraafplaatsen en welzijnsaccommodaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten. Iedereen ziet ons werk!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.RBI Corrosion