Titeke Postma

Titeke Postma

Creatief in beweging

Vernieuwing en modernisering van het zwemonderwijs, een belangrijk onderwerp in de zwembadbranche. Nieuwe methodes worden gepresenteerd, nieuwe producten ontwikkeld, op allerlei gebied is leren zwemmen ‘in beweging’. Hoe kun je zelf, alleen of met je team, vernieuwing en verandering inzetten? Gebruik creatieve denktechnieken en ga met elkaar brainstormen.

Tijdens de praktische workshop Creatief in beweging op de Zwembadbranche Dag hebben deelnemers kunnen ervaren op welke manier je aan de slag kunt gaan om ideeën te bedenken voor verschillende uitdagende vragen. Tijdens de masterclass ga je samen met Titeke Postma (Propulz) aan de slag met een volledig brainstormproces. Je leert een goede startvraag te formuleren en gaat veel oplossingen bedenken. Daarna worden de ideeën met behulp van technieken geordend, de meest favoriete ideeën geselecteerd en verder bijgeschaafd en uitgewerkt. Uiteindelijk leidt dit tot een actieplan.

Wil jij ervaren hoe leuk ‘out of the box’ denken is? Hoe je ‘zo maar’ anders tegen een probleem aan kunt kijken? Wil je leren hoe je dit met je eigen team kunt doen? Kom dan op donderdag 19 mei naar deze masterclass.

Datum: 13 oktober 2016
Van: 09:30 tot 17:00
Locatie: Hotel de Cantharel – Apeldoorn
Prijs: € 225,00

Ik heb de masterclass positief ervaren, omdat het voor mij belangrijk is om een eventueel probleem op te lossen door out of the box te denken.

Marieke VerkadeZwembad ‘De Boetzelaer’

Ik heb veel informatie gekregen waar ik wat mee kan.

Andrea DuyzerSC Helsdingen - Gemeente Vianen

Zeer leerzaam duidelijk voor een ieder te volgen intensief en gevarieeerd

Marjan van LammerenDe Meerkamp

Heel leuk, veel informatie en oefeningen om ‘anders’ te leren denken

Simone AndriessenSportfondsenbad Amsterdam Oost

ZInvol! Zeer individuele aandacht, maar die aandacht was ook voor de anderen de moeite waard. Absolute eyeopeners, instrumenten en inzichten gekregen waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Het had een zeer hoog “dagelijkse praktijk gehalte”. Bij iedereen was de eigen situatie het vertrekpunt. Prettige aanpak, afwisselend programma, prettig dwingende oefenvormen.

Leone Hamaker