Aanmelden Duurzaamheidstour

Duurzaamheid is belangrijker én actueler dan ooit. Stijgende energie- en grondstofprijzen en de zorg voor de toekomst van ons milieu vragen om maatregelen. Veel accommodaties in de zwembranche zijn al bezig met de verduurzaming van hun accommodatie of bereiden zich hierop voor.

Om dit thema ook tijdens de ZwembadBranche Dag goed onder de aandacht te brengen, bieden wij exposanten aan om zich te profileren als specialist op het gebied van verduurzaming. Wij zullen een speciale categorie aanmaken op onze site, in ons beurskatern én in de speciale app, die we voor de beurs zullen lanceren. Daarnaast zullen we tijdens de ZwembadBranche Dag zelf speciale rondleidingen verzorgen langs alle exposanten die hiervoor in aanmerking komen.

Voor deelname aan deze Duurzaamheidstour vragen wij een bijdrage van € 150,00. Wil je jouw bedrijf hiervoor aanmelden, vul dan onderstaand formulier in.

Na verificatie ontvang je alle informatie die je nodig hebt om ons speciale logo tijdens én in aanloop naar de ZwembadBranche Dag te gebruiken.