Programma ZwembadBranche Congres 2017

Op donderdag 16 maart vindt het jaarlijks ZwembadBranche Congres weer plaats en zal de zwembranche wederom worden geïnspireerd door een mooie line up van sprekers en workshops. Zoals altijd is dit natuurlijk ook een mooie gelegenheid om even bij te praten met oude en nieuwe collega’s.

Programma

07:00 uur Ontvangst met ontbijt
08:00 uur Meneer Reimers
09:30 uur Workshops (zie hieronder)
11:30 uur Guido Thys
12:45 uur Netwerklunch
13:30 uur Jaap Bressers
15:00 uur Afsluitende netwerkborrel

Workshops

Vanaf 9:30 worden in twee rondes onderstaande vier workshops gegeven. Je hoeft je hier vooraf niet voor aan te melden, maar kunt op de dag zelf bepalen welke workshops je wilt gaan volgen. Klik op de tabbladen hieronder om de inhoud van de workshops te bekijken.

Gastvrijheid begint bij jezelf!

In een maatschappij waar mensen steeds kritischer worden en producten en diensten steeds beter met elkaar te vergelijken zijn, is het belangrijk om je als zwembad te onderscheiden. Volgens Marnix Smulders onderscheid je je vooral door mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Maar hoe? In deze workshop laat Smulders zien dat dit begint met bewust handelen, doen wat de ander nodig heeft en in te spelen op kleine menselijke behoeften. En last but not least door dit gevoel te creëren in de gehele organisatie, dus ook bij de medewerkers: voelen zij zich eigenlijk wel welkom? Uiteindelijk begint een gastvrije organisatie bij ‘jezelf verwelkomen’.

Marnix Smulders is werkzaam bij Hostmanship en ondersteunt organisaties uit verschillende branches, waaronder de zwembranche, in het creëren van onderscheidend vermogen door meer aandacht te besteden aan oprechte gastvrijheid.