Babyzweminstructeur van het jaar 2011 bekend!

Juf Anita en Juf Judith van zwembad ’t Timpke uit Borculo zijn de winnaars geworden van de babyzweminstructeur van het jaar van het merk Huggies little swimmers.
Zij zijn vandaag gekozen uit 331 genomineerden vanuit het hele land.

De ouders die samen met hun kindje babyzwemles volgen bij deze twee juffen hebben massaal gestemd en gestreden voor hun juf. De motivaties lopen uiteen van ‘Naast hun goede vakkennis, zijn ze enorm gedreven en brengen ze hun kennis goed over’ en ‘Ze zijn ontzettend lief voor alle kindjes’ tot ‘Elke zwemles is een feestje’.
De babyzweminstructeur van het jaar verkiezing is een initiatief van Huggies Little Swimmers. Nederland heeft massaal meegedaan, er is meer dan 34.000 keer gestemd. De verkiezing is in het leven geroepen, omdat er op de Facebookpagina van ‘little swimmers’ zoveel ouders erg enthousiast zijn over de zwemjuf of meester van hun kleine waterratjes. De zwembadbranche mag daar best trots op zijn en dus reden om deze juf of meester in het zonnetje te zetten.

De uitslag is 50% bepaald door het aantal stemmen die de babyzweminstructeurs ontvingen en de overige 50% door een jury, die heeft gekeken naar de motivatie van de opgevers, waarom hun juf of meester de titel zou moeten winnen. Er zijn in totaal 331 babyzweminstructeurs genomineerd en 34.203 stemmen uitgebracht.