Save the date - ZwembadBranche Dag

Zwembadmaterialen.nl ‘leverancier met een passie voor zwemmen’

Zwembadmaterialen.nl ‘leverancier met een passie voor zwemmen’

Als leverancier van de zwembranche probeert Zwembadmaterialen.nl een bijdrage te leveren aan de sportbelevenis van de consument door zwemmen nog leuker en comfortabeler te maken. Zwembadmaterialen is opgericht in 2005 en ontstaan vanuit de praktijk. Alle medewerkers zijn in de zwembranche werkzaam of werkzaam geweest. Inmiddels is Zwembadmaterialen.nl uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde leverancier in de (zwem)branche en staat bekend om haar deskundigheid, service en scherpe prijzen.

Filosofie
Het assortiment is breed en bestaat uit aquafitness-, zwemles-, zwemsport- en zwemmaterialen. Daarnaast biedt men ook facilitaire producten op het gebied van zwembadinrichting, watermeten, reddings- en hulpverleningsmaterialen en sanitaire inrichting en accessoires. Kortom alles wat je nodig hebt kun je vinden bij één leverancier. Zwembadmaterialen.nl heeft de slogan ‘maakt zwemmen nog leuker!’. Dit doet zij graag samen met exploitanten van zwemactiviteiten en zwemfaciliteiten. De gedachte is dat waar samen gewerkt wordt aan het nog leuker en beter maken van zwemactiviteiten de klanttevredenheid toeneemt. Met als logisch gevolg dat bezoekers vaker zullen terugkeren en vaker zullen deelnemen aan de aangeboden activiteiten.

Modern, innovatief en vertrouwd
Zwembadmaterialen.nl loopt graag voorop als het gaat om de ontwikkeling van producten en diensten. Het was dan ook de eerste leverancier van zwembadmaterialen waar je online producten kon bestellen. Je kunt op de website terecht voor oude en vertrouwde producten, maar ook voor nieuwe en innovatieve producten. Denk hierbij aan de Aqua-pole voor paaldansen in het water of de unieke Swimava baby zwemkraag. Daarnaast ontwikkelt Zwembadmaterialen.nl slimme en handige concepten voor het zwembad zoals bijvoorbeeld het wederverkopersprogramma SamenVerkopen, maar ook ontwikkelde men een slimme online verkoopmodule. Met beide kun je zwemproducten verkopen en zo extra inkomsten genereren. Zwembadmaterialen.nl wil meer zijn dan alleen maar een leverancier die producten levert. Zij willen een bijdrage leveren aan de sportbelevenis van de consument. Of het nu gaat om de thematisering van zwemlesmaterialen of het het wederverkopersprogramma SamenVerkopen, de medewerkers van Zwembadmaterialen.nl denken graag met de klant mee.

Extra inkomsten met SamenVerkopen
Zwembaden zijn de ideale plek voor het verkopen van zwemproducten. Kinderen vinden zwemmen nog leuker met (opduik)speelgoed een zwem- of duikbril. En mensen die banen zwemmen kunnen nog plezieriger en comfortabeler zwemmen zonder water in de ogen en oren met een zwembril, neusklemmentje en oordopjes. Kortom consument is tevreden en de exploitant genereert extra inkomsten. Zwembadmaterialen.nl ontwikkelde daarom speciaal voor zwembaden een wederverkopersprogramma waarmee zij zwemproducten kunnen verkopen en daarbij ondersteuning krijgen van Zwembadmaterialen.nl. Samen met de exploitant wordt een plan opgesteld waarmee de exploitant succesvol producten kan verkopen. Zo kan de exploitant extra inkomsten verkrijgen tegen een geringe investering. Liever geen productverkoop in uw accommodatie? Maak dan gebruik van de slimme online wederverkoopmodule. Een online zwem-shop waarmee via het internet zwemproducten en accessoires kunnen worden verkocht. De layout van de webshop wordt aangepast aan de huisstijlkleuren van de exploitant zodat de consument weet bij wie hij de producten koopt. De webshop wordt onderhouden door Zwembadmaterialen.nl en voert daarbij ook de logistieke en administratieve processen uit. Je hebt er geen omkijken naar en genereert ook nog eens extra inkomsten door de commissie over de verkopen.

SamenAquafitness’en
Met de BECO Aquafitness Experience probeert Zwembadmaterialen.nl aquafitness-instructeurs kennis te laten maken met nieuwe aquafitness producten en hen te inspireren. Tijdens deze praktijkdag nemen de instructeurs deel aan workshops in het water en kunnen zij zelf producten uitproberen en ervaren. Door deelname aan deze praktijkdag worden instructeurs geïnspireerd en kunnen zij nieuwe oefeningen zelf toepassen tijdens de aquafitness lessen in het zwembad waar zij zelf werken. In de toekomst wil Zwembadmaterialen.nl een AquaCollege oprichten die aquafitness instructeurs informeert over de mogelijkheden van aquafitness producten, gebaseerd op specifieke doelgroepen en accommodatie specifieke mogelijkheden van de bassins van de exploitant. Zo kunnen exploitanten maximaal rendement te halen uit de aangeschafte producten. Wil je meer weten? Bezoek onze stand tijdens de ZwembadBranche Dag, laat je informeren over de producten en diensten en ontvang een persoonlijke kortingsvoucher.

Voor meer informatie: www.zwembadmaterialen.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.