ZwembadBranche Congres verplaatst naar woensdag 9 september

Het ZwembadBranche Congres dat woensdag 25 maart zou plaatsvinden, is uitgesteld naar woensdag 9 september. Dit is naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus. Gezien de situatie in Noord-Brabant, waar een flink aantal bezoekers van ons congres vandaan komt, en het feit dat veel van onze bezoekers nu hard nodig zijn in hun werkomgeving, vinden wij het niet gepast om een congres te organiseren.

Het ZwembadBranche Congres staat bekend als een dag waar de branche zich laat inspireren door interessante lezingen en ontmoetingen met collega’s in een ontspannen en gezellige sfeer. Maar sinds de ontwikkelingen rondom het coronavirus van de afgelopen dagen en de aangescherpte maatregelen, voelt het toch anders. Hoewel een evenement als ons congres bij het maken van dit besluit volgens de richtlijnen van het RIVM nog steeds mag doorgaan, hebben wij toch besloten het congres te verplaatsen.

Wij zien hoe Nederland alle zeilen moet bijzetten om te zorgen dat dit virus in de hand kan worden gehouden. Hoe zwembaden merken dat bezoekersaantallen afnemen en zwemouders zich zorgen maken. En ook dat aan onze Brabantse collega’s wordt gevraagd zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden om verdere verspreiding te beperken. Reden dat wij voor nu even een pas op de plaats maken.

Hotel de Cantharel, onze sprekers en onze partners uit de branche hebben gelukkig heel begripvol gereageerd op deze beslissing en daar zijn wij hen dan ook erg dankbaar voor. Tot slot zijn we ervan overtuigd dat wij in september een net zo geweldig congres neer kunnen gaan zetten als dat initieel de bedoeling was.

Wij hopen dat je ook begrip hebt voor ons besluit en op 9 september ook weer aanwezig zult zijn. Uiteraard is het ticket dat je hebt gekocht [eventueel met een diner of overnachting] gewoon geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op woensdag 9 september, dan kun je net als anders een collega vragen om in jouw plaats te komen. Als dat niet lukt, kun je je ticket annuleren en krijg je je geld terug. Mocht je nog vragen hebben, bel +31(0)227593433 of mail naar info@zwembadbranche.nl.

Bekijk het volledige programma op onze speciale congrespagina
Hellebrekers