Save the date - ZwembadBranche Dag

ZBBD18: welke workshops ga jij volgen?

In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om even stil te staan bij nieuwe ontwikkelingen en inzichten. De ZwembadBranche Dag is daarom uitermate geschikt om een pas op de plaats te maken. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en staan leveranciers klaar voor advies. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen uit de branche. Welke kun je zoal verwachten? We lichten er 2 voor je uit.

Waterproof op Instagram – Mark Westhovens en Ingèr Vierhout (De Social Media Coach)

Een wereld zonder social media is niet meer voor te stellen: tijdlijn checken op Facebook, reacties polsen op Twitter, filmpjes bekijken op Youtube. Maar het is ook ideaal om hiermee (potentiële) bezoekers te bereiken. Het grootste platform is nu nog Facebook, maar Instagram wordt populairder. Er geen gebruik van maken is dus een gemiste kans. Daarom een cursus over Instagram en wat er allemaal mogelijk is. Mark Westhovens en Ingèr Vierhout leren je in 30 minuten hoe je jouw posts kunt optimaliseren, wat je met Stories kan en hoe je jouw verhalen het beste kunt vertellen. Ze zetten je aan het werk én hebben alle tijd voor vragen.

Tactvol omgaan met kinderen: hoe doe je dat? – Simone Mark (Centrum Pedagogisch Contact)

Als zwemleraar begeleid je kinderen kortdurend en doelgericht op weg naar een zwemdiploma. Het is echter niet vanzelfsprekend dat je met alle kinderen even gemakkelijk contact krijgt. Toch is dit contact een voorwaarde om kinderen te leren kennen. Pedagoog Simone Mark geeft inzichten waarmee je gedrag beter kunt lezen en gaat dieper in op vragen als: wat is gedrag, wat is goed contact, en hoe kun je tactvol omgaan met kinderen? Fysiek contact is daarbij niet altijd vanzelfsprekend; hoe kun je bijvoorbeeld juist reageren als je zelf geraakt wordt door een kind? In deze workshop leer je gedrag van kinderen te ‘lezen’, zodat je (nog) beter kunt reageren.

Tijdens de ZwembadBranche Dag zijn er verschillende workshop. Deelname aan de ZwembadBranche Dag is gratis, maar je moet je wel aanmelden. Voor de workshops hoef je je niet aan te melden, op de dag zelf kun je bepalen welke je wil volgen. Wil jij weten welke workshops er nog meer zijn? Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.