Workshop #ZBBD15: ‘Van mede-werker naar mede-ondernemer’

vacature

Een baas, salarisonderhandelingen, middenmanagement: organisatietermen die zo 2014 zijn. Want volgens Frederic Laloux staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk van organiseren. Vrijheid, vertrouwen en wendbaarheid vormen de nieuwe kernbegrippen van management. Met meer verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid voor de medewerkers. Maar werkt dat ook?

Zelfsturing, dat is waar het om gaat. Geen medewerkers in dienst, maar mede-ondernemers die het beste voor hebben met de organisatie waarin zij werken. Klinkt als een utopie? In deze workshop vertelt Claartje Driessen hier meer over. Wat betekent dit voor organisaties? Aan de hand van een korte vogelvlucht door de ontwikkeling van de bedrijf- en organisatiestructuren door de jaren heen, geeft Claartje inzicht in deze nieuwe managementstijl. En laat zij zien dat dit kan zorgen voor veel meer effectiviteit en flexibiliteit, maar bovenal betrokkenheid bij medewerkers. Hetgeen zijn vruchten afwerpt, niet alleen binnen de organisatie maar zeker ook daarbuiten.

Workshops ZwembadBranche Dag
Wil jij meer weten over deze nieuwe vorm van management en hoe je deze visie ook daadwerkelijk kunt doorvoeren in jouw organisatie? Kom dan naar de workshop ‘Van mede-werker naar mede-ondernemer’ tijdens de ZwembadBranche Dag op 14 oktober 2015. Deze dag is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de zwembranche, naast een bezoek aan het beursplein met 50 exposanten kun je ook diverse workshops volgen.
 

>> Meer weten over crowdfunding? kom naar de workshop ‘Crowdfunding‘.
>> Meer weten over social media? kom dan naar de workshop ‘Social Media Rollercoaster’.
>> Meer weten over ‘out of the box’ denken? kom naar de workshop ‘Creatief in beweging’.
>> Meer weten over het douchegedrag? kom naar de workshop ‘Douchen: na en voor het zwemmen’.
>> Meer weten over omgevingspsychologie? kom naar de workshop ‘Omgevingspsychologie’.
>> Meer weten over competenties? kom naar de workshop ‘Medewerkers: de kracht van een organisatie’.
Hellebrekers
X