Workshop #ZBBD15: Crowdfunding

Coins and plant, isolated on white background
Het rondkrijgen van een financiering lijkt steeds lastiger te worden. Maar wat moet je dan doen als je wel mooie plannen hebt, maar geen geld? Steeds meer projecten worden gefinancierd middels crowdfunding, een alternatieve wijze van financieren zonder tussenkomst van een bank. Maar wat is dit precies? En hoe kan je binnen de zwembranche hiervan gebruik maken?

Tijdens de workshop Crowdfunding zal een van de experts van Douw&Koren een inleiding verzorgen waarin de ins & outs en ervaring met crowdfunding worden gedeeld. Wat zijn de (on)mogelijkheden en welke projecten zijn geschikt voor deze vorm van financiering? Aan de hand van onder meer geslaagde en minder geslaagde voorbeelden wordt een stevige basis gelegd. Tevens wordt op interactieve wijze gekeken naar wat er eigenlijk nodig is voor een crowdfunding campagne.

Workshops ZwembadBranche Dag
Ben jij ook nieuwsgierig naar crowdfunding, hoe je dit meeneemt in de plannen en hoe een dergelijke campagne eruit ziet? Kom dan naar de workshop ‘Crowdfunding’ tijdens de ZwembadBranche Dag op 14 oktober 2015. Deze dag is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de zwembranche, naast een bezoek aan het beursplein met 50 exposanten kun je ook diverse workshops volgen.
 

>> Meer weten over social media? kom naar de workshop ‘Social Media Rollercoaster’.
>> Meer weten over het douchegedrag? kom naar de workshop ‘Douchen: na en voor het zwemmen’.
>> Meer weten over organiseren? kom dan naar de workshop ‘Van mede-werker naar mede-ondernemer’.
>> Meer weten over ‘out of the box’ denken? kom naar de workshop ‘Creatief in beweging’.
>> Meer weten over omgevingspsychologie? kom naar de workshop ‘Omgevingspsychologie’.
>> Meer weten over competenties? kom naar de workshop ‘Medewerkers: de kracht van een organisatie’.
VDH Watertechnology