Save the date - ZwembadBranche Dag

Workshop #ZBBD15: ‘Creatief in beweging’

creatief-bewegenVernieuwing en modernisering van het zwemonderwijs, een belangrijk onderwerp in de Zwembadbranche. Nieuwe methodes worden gepresenteerd, nieuwe producten ontwikkeld, op allerlei gebied is leren zwemmen ‘in beweging’. Hoe kun je zelf, alleen of met je team, vernieuwing en verandering inzetten? Probeer het eens met het creatieve denktechnieken!

Tijdens de praktische workshop ‘Creatief in beweging’ ga je, samen met Titeke Postma, aan de slag om ideeën te bedenken voor verschillende uitdagende vragen. Voorbeeldvragen zijn onder meer: ‘hoe kunnen we kinderen met (meer) plezier leren zwemmen?’ ‘hoe kunnen we er voor zorgen dat de arbeidsintensiteit in de zwemles hoger wordt?’, ‘hoe kan ik omgaan met verschillen tussen kinderen in de groep?’, ‘hoe kunnen we kinderen door laten stromen van A tot C?’

Workshop ZwembadBranche Dag
Wil jij ervaren hoe leuk ‘out of the box’ denken is? Hoe je ‘zo maar’ anders tegen een probleem aan kunt kijken? Kom dan naar de workshop ‘Creatief in beweging’ tijdens de ZwembadBranche Dag op 14 oktober 2015. Deze dag is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de zwembranche, naast een bezoek aan het beursplein met 50 exposanten kun je ook diverse workshops volgen.
 

>> Meer weten over crowdfunding? kom naar de workshop ‘Crowdfunding‘.
>> Meer weten over organiseren? kom dan naar de workshop ‘Van mede-werker naar mede-ondernemer’.
>> Meer weten over social media? kom naar de workshop ‘Social Media Rollercoaster’.
>> Meer weten over het douchegedrag? kom naar de workshop ‘Douchen: na en voor het zwemmen’.
>> Meer weten over omgevingspsychologie? kom naar de workshop ‘Omgevingspsychologie’.
>> Meer weten over competenties? kom naar de workshop ‘Medewerkers: de kracht van een organisatie’.
E.B.T.C.