Zwemschool Vrijzwemmen (Amsterdam) zoekt Zwemonderwijzer

Gediplomeerde of bijna gediplomeerde zwemonderwijzer gevraagd voor diploma zwemlessen aan kinderen. Bereidheid om je te verdiepen en ontwikkelen in de opzet van onze zwemlessen gebaseerd op de F.M. Alexandertechniek en affiniteit met de pedagogie van het Vrije School onderwijs.

Je geeft twee jaar zwemles aan een vaste groep kinderen, van watergewenning tot aan het afzwemmen, en moet bereid zijn een band met deze kinderen op te bouwen en korte lijntjes te onderhouden met hun mondige ouders die kindvriendelijke zwemlessen verwachten. Wij investeren in jouw ontwikkeling en hopen dat je een bijdrage levert aan de hoge kwaliteit en verdere ontwikkeling van ons zwemonderwijs.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 april je c.v. en motivatie naar info@vrijzwemmen.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwemschool Vrijzwemmen

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen gebaseerd op de F.M. Alexandertechniek, de pedagogie van de zwemlessen aan kinderen heeft een link met de pedagogie van het Vrije School onderwijs, het diploma zwemmen voor kinderen is vormgegeven in trajecten van twee jaar een wekelijkse zwemles van een uur waarbij de groep kinderen van de eerste les tot en met het afzwemmen bij elkaar blijft

Voor meer informatie www.vrijzwemmen.com/.

Hellebrekers