Zwemschool Uniek zoekt locatiecoördinator / zweminstructeur

in februari 2018 start zwemschool Uniek een nieuwe zwemleslocatie in Tilburg. Bij de prachtige locatie van “Woonlandschap de Leyhoeve” is een wat kleiner zwembad gebouwd wat plaats heeft voor 1 of 2 kleine lesgroepen. We gaan hier starten op maandag, woensdag en vrijdag van 16.30 – 19.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 12.00 uur. Beschikbaarheid op deze dagdelen is dan ook een pré.

We zijn op zoek naar een locatiecoördinator/zweminstructeur die een volledig nieuwe locatie op gaat opstarten. Een zelfstandige functie dus met de opdracht om van deze locatie een nieuwe Unieke Toplocatie te maken! Omdat we ook een locatie in Rosmalen hebben is het de bedoeling dat er voor de toekomst wellicht ook uitwisseling/back-up kan plaatsvinden met deze locatie. Zwemschool Uniek maakt gebruik van de EasySwimpakjes en zwemt af volgens het Zwem ABC van NPZ-NRZ, gebruik makend van een eigen lesplan.

Speerpunten: Zelfstandig, goede communicatie met ouders, actief meedenkend, aansturing/samenwerking van en met een 2e zweminstructeur op termijn.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 5 januari naar:
Nationale Zwemschool Uniek BV
T.a.v. Els van de Loo
E-mail: els@zwemschooluniek.nl

Nationale Zwemschool Uniek

Zwemschool Uniek geeft sinds haar start 5 jaar geleden inmiddels op 7 locaties zwemles. Ieder locatie heeft een locatiecoördinator en één of meer zweminstructeurs. Aansturing/ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch. We werken altijd in kleine groepen in diep water (EasySwimpakjes). We werken met de EasySwimpakjes middels een eigen lesplan op naar het Zwem ABC.
Voor meer informatie www.zwemschooluniek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.“VConsyst”