Zwemschool Rob Sports zoekt zwemonderwijzer(es)

Zwemschool Rob Sports in Assen is al 25 jaar actief als zwemschool. Al veel kinderen en volwassenen hebben een zwemdiploma behaald of zijn deelnemer aan één van de vele zwemactiviteiten.

De werkzaamheden bestaan uit het geven van zwemles aan kinderen (zwem ABC) en het begeleiden van doelgroepen zoals baby- en peuterzwemmen.
Het aantal werkuren per week ligt tussen de 16 en 20 uur. De mogelijkheid bestaan om de functie te splitsen in 2 x 10 uur per persoon.

Functie eisen:

  • Woonachtig in Assen of directe omgeving
  • Ervaring in het zwemonderwijs
  • EHBO diploma
  • Diploma zwemonderwijzer(es)

Geïnteresseerd?
Ben jij in het bezit van de vereiste diploma’s, ben je flexibel, ervaren en enthousiast, informeer dan naar de mogelijkheden van deze baan bij Rob Baar (06-22481864) of stuur een e-mail naar robbaar60@gmail.com

Zwemschool Rob Sports

Vanaf september 1992 is Rob Sports de zwemschool in Assen en omgeving. Inmiddels hebben veel kinderen één of meerdere zwemdiploma’s behaald en bezoeken vele ouderen wekelijks ons bedrijf om in een ontspannen sfeer te genieten van het extra verwarmde water (33 graden Celsius). Onze jongste deelnemer moet nog geboren worden, de oudste is inmiddels 92 jaar oud.
Voor meer informatie www.robsports.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.EasySwim Pro