Zwemschool Oostrik zoekt zwemonderwijzer

Als zwemonderwijzer ben jij verantwoordelijk voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van de zwemlessen (Zwem-ABC) bij onze leuke zwemschool in Leende. Zwemschool Oostrik is een particuliere zwemschool In Leende (bij Eindhoven). Wij geven les aan verschillende doelgroepen in kleine groepjes en water van 32 graden.

Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste wijze onze bezoekers te laten zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Je geeft zwemles aan jonge kinderen in kleine groepjes. Kan jij ook diverse doelgroep lessen geven, waaronder Meer Bewegen Voor Ouderen, Aquajoggen en/of Baby- Peuterzwemmen? Dan is dat een pré. Beschik je niet over deze ervaring, geen probleem solliciteer vooral!

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een diploma instructeur Zwem ABC of gelijkwaardig en geeft lessen volgens de Zwem-ABC methode. Ook als je deze methode niet kent zijn er mogelijkheden. Bij voorkeur ben je in het bezit van een EHBO diploma.

Je stopt veel energie in je werk. Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet ook het gesprek aan te gaan met de zwemgasten en de ouders van de kinderen die op zwemles zitten.

Je bent flexibel inzetbaar en ook bereid om wanneer nodig op zaterdag te werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Leende
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Zwemschool Oostrik

Zwemschool Oostrik is een particuliere zwemschool in Leende (bij Eindhoven). Wij geven zwemles aan verschillende doelgroepen in kleine groepjes en water van 32 graden.

Voor meer informatie: www.oostrik.nl
E.B.T.C.
X