Zweminstituut (Breda) zoekt allround zwembadmedewerker

Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de (ouders van) bezoekers en zorgt voor sportieve ontspanning. Daarnaast geef je uitvoering aan commerciële (zwem)activiteiten, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe producten en diensten. De locatie Breda is een nieuwe locatie voor het Zweminstituut. Dit betekent dat je in korte tijd kan doorgroeien naar een leidinggevende functie. Jij bepaalt zelf hoe hoog de lat ligt.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 17 februari je c.v. en motivatie naar vacatures@zweminstituut.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Breda
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zweminstituut

Zweminstituut staat voor plezier, veiligheid en kwaliteit. Wij geloven in het beste en maximale in elkaar naar boven halen. Maar vooral ook plezier in het werken met elkaar. Met doelgerichte programma’s vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.

Zweminstituut Breda is een onderdeel van Zweminstituut. Zweminstituut is een bedrijf dat meerdere locaties exploiteert, zwemlessen geeft en verschillende doelgroepenactiviteiten aanbiedt. De locatie in Breda betreft een kleinschalige locatie met een tweetal kleine instructiebaden.
In het gebouw bevinden zich verschillende andere bedrijven.

Voor meer informatie www.zweminstituut.com.