Zwemcollege Lisse zoekt Zwemonderwijzer

Ben jij iemand met passie voor werken met kinderen, en kan jij kinderen goed aanvoelen? Draag jij graag bij aan de ontwikkeling van kinderen op het gebied van zwemonderwijs, en geef jij graag nét dat extra beetje aandacht om een kind te stimuleren tot een leven lang zwemplezier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij Zwemcollege Lisse betekent werken in een particuliere zwemschool, in een hecht en ambitieus team met een gezamenlijk doel: Het verzorgen van kwalitatief zwemonderwijs in kleine groepjes. Dit alles voor een bovengemiddelde vergoeding. De zwemlessen zijn kleinschalig en individueel gericht zodat wij maatwerk kunnen bieden aan elk kind. Ieder kind is namelijk uniek. Differentiëren vinden wij dan ook heel belangrijk.

Wij zoeken een enthousiaste, gediplomeerde collega voor 16 t/m 20 uur per week. Aanvullend hebben wij wekelijks een vergader moment en hiernaast nog regelmatig /EHBO-/BHV-/Praktijk momenten , welke in overleg wordt gepland. Ten slotte zijn er aanvullend nog diploma momenten die in overleg gepland worden.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 april je c.v. en motivatie naar arjen@zwemcollegelisse.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Lisse
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwemcollege Lisse

Werken bij Zwemcollege Lisse betekent werken in een particuliere zwemschool, in een hecht en ambitieus team met een gezamenlijk doel: Het verzorgen van kwalitatief zwemonderwijs in kleine groepjes. De zwemlessen zijn kleinschalig en individueel gericht zodat wij maatwerk kunnen bieden aan elk kind. Ieder kind is namelijk uniek.

Voor meer informatie www.zwemcollegelisse.nl.

Hellebrekers