Zwembad De Veldkamp (Wezep) zoekt Medewerker Administratie

Functie
Als Medewerker Administratie voer je financiële, administratieve taken uit waardoor de informatie volledig en juist wordt aangeleverd aan de centrale administratie. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Voorbeelden hiervan zijn; het contact onderhouden met crediteuren en debiteuren, factureren, controle op de salarisstroken en wijzigingen doorvoeren in de personeelsadministratie. Complexere zaken leg je voor aan de Manager / Directeur. Dankzij jouw flexibele houding vind je het geen probleem om voorkomende invalwerkzaamheden uit te voeren.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je minimaal over een MBO niveau 3 diploma richting administratie. Daarbij is kennis van AccountView een pré. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Jij bent nauwkeurig en hebt aandacht voor details. Je werkt gestructureerd en behoud het overzicht tussen de verschillende werkzaamheden. Daarnaast ben je flexibel wat betreft werktijden. Efficiënt, zorgvuldig en netjes werken zijn kenmerken die bij jou passen. Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 5 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 18 maart naar:
Zwembad de Veldkamp
T.a.v. dhr. W. Verwoerd
E-mail: w.verwoerd@sportfondsen.nl

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.
Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Zwembad de Veldkamp

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s en accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.

Sportfondsen Oldebroek (zwembad De Veldkamp) is een onderdeel van De Sportfondsen Groep. Sportfondsen Groep is een private onderneming met een groepsomzet van circa € 120 miljoen. Met meer dan 3.000 medewerkers exploiteert Sportfondsen, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. De adviseurs en specialisten van Sportfondsen shared service center, Sportfondsen Nederland, begeleiden en ondersteunen deze voorzieningen op specifieke gebieden.
Voor meer informatie www.zwembaddeveldkamp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variopool