Zwembad ’t Kikkerfort (Breukelen) zoekt Toezichthouder

Ben je sportief en voel jij je als een vis in het water? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je initiatiefrijk? Kom werken bij Sport- en Recreatiecentrum ‘t Kikkerfort in Breukelen!

Wat ga je doen
Als toezichthouder zorg je ervoor dat onze gasten (klein én groot) kunnen genieten in het zwembad. Naast het genieten staat natuurlijk waterpret en veiligheid voorop. Jij houdt een oogje in het zeil en komt in actie wanneer dit nodig is. Verder zorg je samen met je collega’s voor het schoonmaken en opruimen van het gehele zwembad en de terreinen. Daarnaast ontvang je de gasten met enthousiasme en verricht je receptie/kassa werkzaamheden.

Wat maakt deze functie zo leuk
Het is een veelzijdige functie in een gezellig team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

Wie ben je
Je bent iemand, die het als een uitdaging ziet om ervoor te zorgen dat jong en oud zorgeloos kunnen genieten. Je bent sportief en neemt initiatief. Je bent flexibel en bereid om ook in weekenden, op feestdagen en in vakantie te werken. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om met mensen van alle leeftijden om te gaan.

Wat heb jij in huis
• Je bent in het bezit van een diploma toezichthouder zwembaden of lifeguard;
• Je hebt een EHBO- en BHV-diploma;
• En een goede zwemvaardigheid (KNBRD).

Wat bieden wij
Stichtse Vecht biedt je een prima salaris en goede flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor vitaliteit en het kopen van extra verlof. We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daar zijn ook allerlei mogelijkheden toe, doordat we diverse inhouse trainingen aanbieden en je externe opleidingen kan volgen. Uniek bij Stichtse Vecht is dat jij als medewerker volop de ruimte krijgt om mee te werken aan teamoverstijgende projecten en innovatie.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 2.470,- bruto per maand (functieschaal 4) bij een volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt een aanstelling voor 30 uur per week, voor een jaar met de zekerheid van een vast dienstverband bij goed functioneren.

Werken in ‘t Kikkerfort betekent ook werken op zaterdagen en zondagen, waarbij wij een onregelmatigheidstoeslag kennen op basis van gewerkte uren (rooster).

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 16 oktober via onderstaande knop

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Anthony Fokker op 06 20476148

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Breukelen
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000,00 – € 2.500,00

Sport- en Recreatiecentrum ‘t Kikkerfort

Zwembad ‘t Kikkerfort is een multifunctioneel recreatiecentrum met een subtropisch recreatiebad, een wedstrijdbad, gymzaal en vergaderruimte.

Voor meer informatie www.kikkerfort.nl.
VConsyst