Zwembad ’t Kikkerfort (Breukelen) zoekt Assistent-bedrijfsleider

Voor Sport- en Recreatiecentrum ‘t Kikkerfort in Breukelen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het team gaat versterken en die zich herkent in onze kernwaarden: verbindend, ondernemend, betrokken, aanspreekbaar en klantgericht. Wij bieden een leuke functie in een gezellig en professioneel team!

Wat ga je doen
Als assistent-bedrijfsleider werk je nauw samen met de bedrijfsleider en ben je samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze zwemlessen, doelgroepactiviteiten en overige evenementen (zwemfeestjes, olympisch themafeest, etc.).

 • Je bent aanspreekpunt voor ouders en kinderen;
 • Je coacht collega’s, zowel de zweminstructeurs als toezichthouders;
 • Je stuurt alles aan op de zwemzaal en tijdens de zwemlessen;
 • Je neemt bij afwezigheid van de bedrijfsleider zijn taken waar;
 • Je treedt op in geval van calamiteiten (ongevallen en incidenten) binnen het sportcomplex;
 • Je verricht administratieve werkzaamheden;
 • Daarnaast geef je (als invalkracht) zelf zwemles en houd je toezicht.

Wie ben jij
Je hebt uiteraard affiniteit met zwemonderwijs, je bent sportief en je werkt pro-actief. Je bent communicatief sterk. klantgericht en flexibel en je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, want werken in ‘t Kikkerfort is ook de klus ‘met elkaar klaren’. Je hebt ideeën over hoe je een zwembad zou kunnen runnen en welke behoeftes er bij bezoekers leven.

Wat zijn je dromen, wensen?
Je wilt je nu ontwikkelen in de rol van assistent-bedrijfsleider, maar je hebt leidinggevende capaciteiten en de wens om je verder richting zelfstandig bedrijfsleider te ontwikkelen. Wij bieden jou misschien de ideale mogelijkheid om niet alleen te onderzoeken of dit past, maar ook te kijken of dit werkelijkheid kan worden.

Wat heb jij in huis

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 (bijvoorbeeld Sport en Bewegen, Cios, assistent-manager zwembaden of een soortgelijke opleiding);
 • Je hebt certificaten voor EHBO, BHV én Ploegleider BHV, of je bent bereid om deze te gaan halen;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met het werken met administratieve systemen en MS-office (Word, Excel);
 • Relevante werkervaring is een pre.

Wat bieden wij
De functie assistent-bedrijfsleider is gewaardeerd in schaal 8 (maximumsalaris € 3.376,- bij 36 uur per week). Afhankelijk van opleiding en ervaring behoort plaatsing in de aanloopschaal 7 (maximumsalaris € 2.986,- bij 36 uur) ook tot de mogelijkheden. Wij bieden in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar voor 32 uur per week, met uitzicht op een jaar verlenging of mogelijk een vast dienstverband. Werken in ‘t Kikkerfort betekent ook werken op zaterdagen en zondagen, waar je extra voor vergoed krijgt. De gemeente vraagt vóór benoeming om een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 27 oktober a.s. via onderstaande knop

Vragen?
Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Anthony Fokker, bedrijfsleider, via 06 20476148.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Breukelen
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sport- en Recreatiecentrum ‘t Kikkerfort

Zwembad ‘t Kikkerfort is een multifunctioneel recreatiecentrum met een subtropisch recreatiebad, een wedstrijdbad, gymzaal en vergaderruimte. We zijn trots dat ’t Kikkerfort 2e is geworden bij de verkiezing zwembad van het jaar 2019.

Voor meer informatie www.kikkerfort.nl.
Beroepsopleiding Medewerker Technische Dienst