Zwembad De Stok in Roosendaal zoekt Toezichthouder

Als Toezichthouder houd je toezicht tijdens zwemactiviteiten en assisteer je bij de zwemlessen. Opruim- en schoonmakenwerkzaamheden zijn ook onderdeel van de functie, waardoor je zorgt voor een schone en veilige accommodatie. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je gaat klantgericht te werk en treedt actief op als gastheer/gastvrouw. Met jouw enthousiaste aanpak ondersteun je de sportieve ontspanning van de bezoekers. Kortom, een afwisselende baan met voldoende mogelijkheden!

Je profiel
Om voor de functie van Toezichthouder in aanmerking te komen beschik je over goede zwem,- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van een EHBO diploma, of je bent bereid deze te halen. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Jij neemt initiatief, bent verantwoordelijk en houd je aan de gemaakte afspraken. Daarnaast ben je in staat om je aan te passen aan de verschillende doelgroepen binnen de accommodatie.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 3 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur je motivatie en CV naar a.vanbemmel@sportfondsen.nl o.v.v. “Toezichthouder”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure.

Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Zwembad De Stok

Sportfondsen Roosendaal bv is een onderdeel van De Sportfondsen Groep. Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s en accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.
Voor meer informatie www.destok.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Splash Software