Vacature – Zwembad Son (Son en Breugel) zoekt Allround zwembadmedewerker

Zwemmen in puur bronwater. Zwembad Son beschikt over een 25-meter bad en een instructiebad, In het zwembad worden diverse zwem- en groepslessen gevolgd door volwassenen en jeugd. Het water van het zwembad komt uit de eigen waterbron. Het is puur bronwater, waardoor de kans op huidirritatie zeer gering is. Voor het zwembad zoeken wij een enthousiaste Allround Zwembadmedewerker voor circa 20 uur per week.

De werkzaamheden:

  • Het geven van zwemlessen aan kinderen (in het bijzonder ABC-zwemlessen)
  • Het geven van groepslessen aan volwassenen.
  • Het houden van toezicht tijdens het vrij zwemmen.

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding en ervaring als zwemonderwijzer.
  • Geldig EHBO diploma en Zwemmend Redden voor Zwembaden certificaat.
  • Bereidbaarheid om zowel doordeweeks, ’s avonds en in het weekend te werken.
  • Ervaring in baby- en peuterzwemmen en aquasporten is een pré.

Profiel:
Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te kunnen werken. Je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent woonachtig in of in de directe omgeving van Son en Breugel / Eindhoven. Daarnaast ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 17 mei je c.v. en motivatie naar info@zwembadson.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Son en Breugel
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad Son / Thermae Son

Wellness & Healthresort Thermae Son is een toonaangevend resort in het Brabantse Son en Breugel. Daadwerkelijk álles wat met wellness en health te maken heeft, vind je hier onder één dak. Zo beschikken we over een luxe sportschool, een medische afdeling, een exclusieve beautyafdeling, een zwembad, een thermenrestaurant en thermenfaciliteiten.

Zwemmen is de ideale sport voor jong en oud: gezond, gezellig, goed voor de conditie en met weinig blessures. Bij Zwembad Son zwemt u in puur bronwater, waardoor de kans op huidirritatie erg klein is. Een speciale samenstelling van het water wordt toegepast waardoor er nauwelijks chloor hoeft te worden gebruikt. Zwembad Son zorgt voor een optimale hygiëne en verzorgt een uitgebreid lessenprogramma met gediplomeerde lesgevers.

Voor meer informatie www.zwembadson.nl.

E.B.T.C.