Zwembad Safari (Maarssen) zoekt zwemonderwijzer

Functie
Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Je profiel 
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3. Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO-diploma. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 4 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur je motivatie en CV voor 27 april naar stichtsevecht@sportfondsen.nl o.v.v. “Zwemonderwijzer”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag(VOG), referentiecheck een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure. Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Zwembad Safari

Zwembad Safari is onderdeel van Sportfondsen Stichtse Vecht BV. IN het hart van Nederland en goed bereikbaar met auto of OV. Het zwembad heeft een 25 meterbad met 2/3 beweegbare bodem, doelgroepenbad met volledig beweegbare bodem en een leuk peuterbad. Het is in 2013 geopend en nog vrij nieuw en schone accommodatie. Met veel mogelijkheden om banen te zwemmen en verenigingen de ruimte te geven. Maar wij richten ons voornamelijk op kwalitatief goede en leuke zwemlessen.
Voor meer informatie www.zwembadsafari.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Pomaz