Zwembad Rozengaarde (Doetinchem) zoekt Allround zwemonderwijzer

Per direct zijn wij opzoek naar een nieuwe collega die ons team voor gemiddeld 15 uur per week komt versterken. Eventuele uitbreiding van uren is bespreekbaar.
Als allround zwemonderwijzer ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen, het verzorgen van doelgroep activiteiten en aquasportlessen. Daarnaast houd je toezicht en ben je het aanspreekpunt voor onze gasten. Jij draagt zorg voor ieders veiligheid tijdens o.a. de recreatieve zwemuren. Je bent gastvrij, communicatief sterk en klantgericht. Werken in de weekenden, feestdagen en avond uren is voor jou geen probleem.

Herken jij jezelf in bovenstaande én ben je in het bezit van:

  • Een geldig diploma zwemonderwijzer
  • Een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie of de bereidheid deze te halen
  • Reddend zwemmen voor zwembaden

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 juli je c.v. en motivatie naar vacatures@rozengaarde.nl

Locatie: Doetinchem
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad Rozengaarde

Zwembad Rozengaarde heeft veel te bieden. Alle soorten waterplezier voor jong en oud. Het recreatie bad bestaat uit een spectaculaire wildwaterkreek, massagestralen, bubbelbank en uitzwembassin. Daarnaast zijn er twee fantastische glijbanen. Eén hiervan is de 70 meter lange Rainbow Ride voor echte snelheidsduivels met spectaculaire lichteffecten die jezelf kan uitkiezen. De Blue Snake glijbaan heeft flitsende flashlight effecten, wie durft?

Voor meer informatie www.rozengaarde.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
VConsyst