Zwembad Octopus zoekt Zweminstructeur

Voel jij je als een vis in het water? En wil jij mensen van jong tot oud graag wat leren? Kom dan werken bij SRO en ga aan de slag als zweminstructeur in ons leuke zwembad in Leusden!

Wat ga je doen?

Als zweminstructeur is het jouw verantwoordelijkheid om onze bezoekers een superleuke tijd in ons zwembad te geven. Je geeft zwemles aan jong en oud. Kan jij ook diverse doelgroeplessen geven, waaronder Meer bewegen voor ouderen of Fifty Fit? Dan is dat een pré. Beschik jij nog niet over die ervaring, geen probleem solliciteer vooral! 

Natuurlijk staan leren en het plezier in zwemmen centraal. Als zweminstructeur heb je een afwisselende rol waarbij je ook toezicht houdt tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid te garanderen. Kortom een veelzijdige functie!

Wat bieden wij jou?

Naast een afwisselende en ondernemende baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • Een jaarcontract voor 20-38 uur per week (afhankelijk van jouw wensen), met de intentie deze te verlengen 
 • salaris volgens schaal 4 van CAO Zwembaden (o.b.v. 38 uur tussen € 2.010 en € 2.423 bruto per maand)
 • Minimaal 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) en 8% vakantiegeld 
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via Pensioenfonds Recreatie 
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding in de SRO Academie
 • een collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen & zwemmen in SRO zwembaden 
 • een hecht team professionele en ontzettend leuke collega’s. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Wat neem je mee?

Als zweminstructeur heb jij water in je aderen en weet jij jouw passie voor water over te brengen op de bezoekers. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

 • Je beschikt over een diploma instructeur Zwem ABC of gelijkwaardig en geeft lessen volgens de Zwem-ABC-methode. Ook als je nog geen diploma hebt, maar die wel wilt halen zijn er mogelijkheden!
 • Jij hebt een certificaat voor de doelgroeplessen, bijvoorbeeld ‘Meer bewegen voor ouderen’ of je bent bereid deze te behalen. Dit is een pré. 
 • Je bent zeer servicegericht en klantvriendelijk
 • Je bent flexibel inzetbaar en ook bereid om wanneer nodig in het weekend te werken.

Deze functie is te combineren met de vacature toezichthouder en/of frontofficemedewerker Octopus! Afhankelijk van jouw wensen, mogelijkheden en beschikbaarheid creëren we daarmee de best passende functie voor jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Leusden
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

NV SRO

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Wij helpen gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van vastgoed, sport en vrije tijd. Onze pijlers: beheer & onderhoud van gemeentelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kennen wij de markt en het speelveld als geen ander. Maar het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen van elke accommodatie: de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief bezocht cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij gemeentelijk vastgoed. “De klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.” 
 
En deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met serieuze aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft! Doe je met ons mee?

Voor meer informatie: www.sro.nl
Pomaz
X