Zwembad Octopus zoekt Toezichthouder

Houd jij overzicht binnen een zwembad? Heb jij een goede concentratie om de veiligheid van de bezoekers in de gaten te houden? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als toezichthouder ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten. Je ontvangt, informeert en adviseert de gasten. Bij EHBO-gevallen ben jij het eerste aanspreekpunt. Je houdt toezicht op de gasten en daarnaast zorg je voor een nette uitstraling van het hele zwembad. 

Het zwembad is 7 dagen per week open. We zijn op zoek naar collega’s die flexibel beschikbaar zijn en met name vrijdag (middag/avond), in het weekend en in drukke periodes zoals vakanties extra kunnen bijspringen.

Wie krijg je van ons?

  • Een oproepcontract, zodat je zelf ook flexibel je beschikbaarheid kunt aangeven
  • Salaris gebaseerd op schaal 2 van de CAO Zwembaden, afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal €13,27 euro per uur.
  • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Recreatie
  • Korting op zwemles, banen- en recreatief zwemmen in alle zwembaden van SRO
  • Een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse andere verzekeringen
  • Een hecht team professionele en ontzettend leuke collega’s. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Wat neem je mee?

Jij bent sociaal, gastvrij en in staat snel te handelen bij onverwachte situaties. Daarnaast:

  • Ben je een goede zwemmer
  • Heb je een EHBO-/ bhv certificaat of je staat ervoor open hiervoor training te volgen
  • Wil je graag op zaterdag en/of zondag werken, eventueel doordeweeks wanneer mogelijk

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Leusden
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 1.500 – € 2.000

SRO

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Wij helpen gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en maatschappelijk vastgoed. Onze pijlers: beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kennen wij de markt en het speelveld als geen ander. Maar het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen van elke accommodatie: de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief bezocht cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij maatschappelijk vastgoed. “De klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.”

En deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met serieuze aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft! Doe je met ons mee?

Kijk voor meer informatie op werkenbij.sro.nl


advertentie