Zwembad Jaspers is op zoek naar een zweminstructeur

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan in een sportieve omgeving? Dan is Zwembad Jaspers op zoek naar jou.

Als zweminstructeur zorg je samen met een team van collega’s ervoor dat kinderen in een fijne en veilige omgeving leren zwemmen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van publieksgerichte zwemactiviteiten (doelgroepen, scholen, particulieren en privé-lessen) en diverse aqua sporten. Verder houdt je toezicht tijdens recreatieve uren en voer je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden uit

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega met een diploma Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen. De diploma’s EHBO, reanimatie en BHV zijn een pré maar kunnen ook intern behaald worden.

Deze vacature betreft een fulltime functie (parttime is bespreekbaar) met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Zwembaden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Winterswijk
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Zwembad Jaspers

Zwembad Jaspers is een gezellig zwembad in Winterswijk waar de hele familie zich prima kan vermaken. Er is een wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool, glijbaan, stroomversnelling en een Turks stoombad.

Kijk voor meer informatie op www.zwembadjaspers.nl


advertentie

Hellebrekers