Zwembad de Goudvijver zoekt zweminstructeur / toezichthouder

Jouw werkzaamheden zijn zwemles geven (minimaal 10 uur p.w.)en toezicht houden op de badgasten, ontvangst bij de kassa, schoonhouden van de gebouwen en andere voorkomende werkzaamheden. Het waarborgen van de veiligheid is natuurlijk heel belangrijk. We verwachten hierbij een proactieve houding en dat je van aanpakken weet, want het kan best druk zijn. Het is voor de zwemlessen heel belangrijk dat je minimaal van 7 mei tot 8 september 2018 beschikbaar bent . De zwemlessen worden gegeven tussen 16.45 en 18.30 uur in het voor en naseizoen, tijdens de zomervakantie tussen 8.45 en 10.30 uur.

Ben jij enthousiast, flexibel, en ga je graag met mensen om? Heb je daarnaast oog voor veiligheid, hygiëne en kun je bezoekers correct te woord staan? Dan willen we je graag uitnodigen te solliciteren!

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding Zwemonderwijs of gelijkwaardig
  • Je hebt een alerte en actieve werkhouding en werkt goed samen in een team
  • Je bent gastgericht, sportief, serieus en flexibel
  • EHBO-diploma
  • Bereid zijn tot het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) i.v.m. de sociale veiligheid

Geïnteresseerd?
Reageer voor 1 maart op deze functie via de knop hiernaast

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Iris Oomkens op zwembad@veere.nl

Zwembad de Goudvijver

Zwembad de Goudvijver is een kleinschalig buitenbad middenin Serooskerke(Walcheren). Wij geven diverse zwemlessen, aqua-joggen en natuurlijk is het bad ook voor recreatief zwemmen geopend. We zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Het seizoen loopt dit jaar van 30 april tot en met 15 september.
Voor meer informatie www.veere.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.