Zwembad Die Heygrave (Vlijmen) zoekt Zwemonderwijzer

Ben jij de MogelijkMaker die zich als een vis in het water voelt als je kinderen leert zwemmen. En krijg jij energie als je klanten in beweging krijgt in het zwembad? Lukt het je om de verwachtingen van klanten en collega’s te overtreffen? Dan hebben wij jou veel te bieden!

MogelijkMaker
Als trotse en enthousiaste MogelijkMaker lever je HeuseService: je stelt de klant centraal, gaat de dialoog aan, werkt samen, spreekt aan en neemt verantwoordelijkheid. Klanten en collega’s voelen zich door jou gehoord en geholpen. In plaats van drempels, zie jij mogelijkheden. Op deze manier geef je handen en voeten aan onze slogan: Dromen. Doen. Heusden.

Wat ga je doen?
In deze functie geef je op een enthousiaste manier zwemles. Jij zorgt ervoor dat kinderen op een correcte manier leren zwemmen. Ook verzorg je zwemactiviteiten zoals aquarobics of aquavitaal. In het zwembad oefen je toezicht uit en treed je zo nodig corrigerend op. Je geniet van  het contact met klanten. Op elke vraag heb je een goed antwoord en je denkt mee in mogelijkheden.

Met wie werk je samen?
Je werkt samen met ongeveer 8 collega’s in het cluster Zwembad. Samen staan jullie aan de lat om de goede reputatie van sportcentrum Die Heygrave hoog te houden.

Wij vragen
Een afgeronde opleiding op VMBO+ en je hebt module 1 (lifeguard) en module 2 (lesgeven ABC) van de opleiding zwemonderwijzer afgerond. Verder heb je een flexibele instelling, want je bent bereid om alle dagen van de week, inclusief het weekeinde, inzetbaar te zijn. Je bent goed in uitleggen en motiveren is je 2e natuur, hiervoor gebruik jij je uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder werk je zowel zelfstandig, maar ook intensief samen met collega’s en klanten. Uiteraard wil je ook specifieke cursussen of opleidingen volgen.

Wij bieden
Een leuke functie waarbij je mogelijkheden krijgt jezelf te ontwikkelen. Hiervoor bieden wij goede studiefaciliteiten. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.711 bruto per maand (salarisschaal 5) bij een 36-urige werkweek. Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je voor diverse doelen kunt inzetten (inkomen, verlof, opleiding en dergelijke). Het is een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerd?
Reageer dan via onderstaande knop

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Vlijmen
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Zwembad Die Heygrave

Die Heygrave heeft drie zwembaden. Een wedstrijdbad van 25 x 15 meter met een watertemperatuur van 27,5 graden, een instructiebad dat gebruikt wordt voor de zwemles van 15 x 8 meter met een watertemperatuur van 30 graden, en een therapeutisch bad met beweegbare bodem van 8 x 10 meter. Dit laatste bad heeft een watertemperatuur van 32 graden. Bij het wedstrijdbad en het therapeutisch bad is een invalidenlift beschikbaar. Speciaal voor ouderen zijn er speciale grote kleedhokken met beugels. Rollators mogen mee de zwemzaal in.

Voor meer informatie www.heusden.nl/zwembadheygrave.
RBI Corrosion