Zwembad in de Dennen zoekt Bedrijfsleider

Het Bestuur van de Stichting Zwembad In de Dennen is per 1 mei 2018 op zoek naar een bedrijfsleider zwembad m/v – 20-32 uur per week.

De organisatie
De Stichting Zwembad In de Dennen exploiteert open lucht zwembad In de Dennen in Vorden. Wij bieden inwoners van Vorden en omgeving de gelegenheid tot zwemmen en recreëren in een prachtige omgeving. Bovendien verzorgen we deskundig zwemonderwijs en hebben wij ook de mogelijkheid tot kamperen (voor groepen) op ons terrein.

Onze uitdaging
Onze uitdaging is om met behulp van een beperkt aantal betaalde krachten en veel vrijwilligers het zwembad financieel gezond te maken. Daartoe is recent strategisch beleid ontwikkeld en is er in het recente verleden al het nodige ondernomen om het zwembad “toekomstbestendig” te maken.

Inhoud van de functie
Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij het zwembad en de uitvoering van het strategische beleid. Je stuurt zowel het betaald personeel als de vrijwilligers aan bij de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden in en rond het zwembad. Daarbij ben jezelf ook uitvoerend bezig. Kennis van en interesse in social media en het (technisch) beheer van het zwembad, de gebouwen en het terrein is een absolute pre. Tot slot ben je in het bezit van voldoende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling). Je onderhoudt namelijk alle externe contacten met instanties en overheden en bent voor de bezoeker hét vriendelijke en gastvrije gezicht van het zwembad.

Jouw profiel:
Voor de functie is HBO werk- en denkniveau vereist. Je hebt aantoonbare affiniteit en/of ervaring met de (zwem)sport en bewegen. Voor een uitgebreide competentieprofiel zie onze website: www.zwembad-indedennen.nl

Ons aanbod:
Wat wij bieden is een uitdagende functie in een prachtige omgeving. Salariëring is overeenkomstig cao zwembaden schaal 8. Aanstelling geschiedt in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst van een jaar met de intentie tot verlenging.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 15 maart naar:
Stichting Zwembad in de Dennen
T.a.v. Sabine Wilgenhof
E-mail: bestuur@zwembad-indedennen.nl

Stichting Zwembad in de Dennen

Zwem- en recreatiebad In de Dennen (IDD) te Vorden vervult een bovenlokaal toonaangevende maatschappelijke functie op het gebied van sport en gezondheid, zwemonderwijs, recreatie en leefbaarheid. Gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van Vorden.
Voor meer informatie zwembad-indedennen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.EasySwim Peuter Survival