Teamleider Zwembad

Wij zoeken per 1 februari 2020 een Teamleider Zwembad (20 uur per week) Als teamleider zwembad coördineer en verzorg je sportinstructies, recreatieve- en bewegingsactiviteiten voor de diverse doelgroepen. Je zorgt voor de aansturing en coaching van medewerkers. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het goed functioneren van de teamleden en vind je de hygiëne en veiligheid van de gasten in de accommodatie belangrijk. Daarnaast ben je bereid om af en toe receptiewerkzaamheden te verrichten.

Tevens dien je een VOG te kunnen overleggen, een EHBO- en BHV diploma te hebben en de EHBO status van het overige personeel te verzorgen. Overleg met en advisering van het bestuur is ook één van jouw taken.

Zwembadmedewerker

Als zwembadmedewerker verzorg je sportinstructies, recreatieve- en bewegingsactiviteiten voor de diverse doelgroepen. Je geeft zwemlessen op de diverse niveaus. Tevens ben je bereid om receptiewerkzaamheden te verrichten.
Wij zoeken iemand met een proactieve en flexibele instelling, die communicatief vaardig is, gastvrij en enthousiast. Verder is opleiding vereist op het gebied van Zwem ABC en Aqua sporten. Tevens dien je een VOG te kunnen overleggen en een EHBO- en BHV- diploma te hebben.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 december je c.v. en motivatie naar rob@denkrieck.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Breezand
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad Den Krieck

Zwembad Den Krieck in Breezand is een overdekt 25 meter bad met een peuter-/kleuter- en baby-bad. Diverse activiteiten vinden hier plaats, zoals vrij zwemmen, aqua joggen, supFit en gehandicapten zwemmen. Daarnaast wordt het zwembad verhuurd aan o.a. zwemvereniging Oude Veer, die invulling geeft aan onder meer zwemlessen en wedstrijd zwemmen. Het bad wordt beheerd door een stichtingsbestuur bestaande uit vrijwilligers.

Voor meer informatie www.denkrieck.nl.
Variodeck