Zwembad de Wiel (Schagen) zoekt Zweminstructeur

Functie
Als Zwemonderwijzer bij Zwembad de Wiel sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van de zwemlessen volgens de EasySwim methode. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Je geeft les aan jong en oud en zorgt voor goede communicatie met de ouders en/of begeleiders. Daarnaast zorg je voor een opgeruimde en schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over het verbeteren en vernieuwen van de zwemlessen.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal diploma tot zwemonderwijzer. Ervaring in het lesgeven en kennis van de EasySwim methode zijn hierin een pré. Wanneer je het ook leuk vind om jouw kennis over te dragen aan net beginnende zwemonderwijzers en hen steeds een stapje beter weet te maken dan heb je een extra streepje voor. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten.

Ons aanbod
Wij hebben in ieder geval uren beschikbaar op de zaterdagochtend van 07.45 – 11.15 uur. Daarnaast hebben we ook invallers nodig op alle andere momenten waarop we zwemlessen geven. Dit is met name iedere dag van 14.45 – 18.15 uur en geven we gedurende de week op diverse momenten schoolzwemmen waarvoor we je zouden kunnen inzetten. Verder is Schagen Actief gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 13 oktober je c.v. en motivatie naar personeelszaken@schagenactief.nl

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Susanne de Zwart via 0224-214390

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Schagen
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Oproepbasis
Uren: 0-8 uur
Salarisindicatie: in overleg

Schagen Actief

Zwembad De Wiel, de Spartahal, de Groeneweghal, Waldervaart: ze maken Schagen nét een beetje meer Schagen. Zwembad De Veersloot is meer dan een plek om te zwemmen en de Harenkarspelhal is meer dan een plek om te sporten: het zijn stukjes Dirkshorn. Tuitjenhorn is nét iets meer Tuitjenhorn dankzij sportzaal De Groet en het met Warmenhuizen gedeelde Maarten van der Weijden-bad. De betekenis van deze plekken voor hun omgeving is niet direct in geld uit te drukken. Die maatschappelijke waarde is het bestaansrecht van Schagen Actief. Als beheerder van deze accommodaties werken we volgens het principe van de sociale onderneming. Dat betekent dat voor ons niet financiële winst vooropstaat, maar maatschappelijke winst.

Voor meer informatie www.schagenactief.nl.
Pomaz