Zwembad De Waterlelie (Aalsmeer) zoekt Zwemonderwijzer

Op uitdagende en vooral ook leuke manier zorg je er voor dat de kinderen opgeleid worden voor hun zwemdiploma’s. Wekelijks kijken ze uit naar jouw les omdat je plezier in zwemmen net zo belangrijk vindt als het resultaat van de les. Natuurlijk grijp je gelijk in als een kindje minder snel leert en betrek je de ouders erbij; kwaliteit van jouw les staat voor jou als docent voorop. Als gastheer/vrouw weet je de bezoekers en alle kinderen voor je te winnen en maak je hun tijd bij Zwembad De Waterlelie onvergetelijk.

Flexibiliteit in werktijden is er, maar de verantwoordelijkheid voor jouw eigen groepen, betekent ook dat je er voor ze bent. Voor kinderen is dat, net als heel veel plezier, van essentieel belang. Aantal uren in overleg.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 maart je c.v. en motivatie naar m.mensinga@esa-aalsmeer.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Aalsmeer
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad De Waterlelie

Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA bv) is een bedrijf waar sport, bewegen en welzijn centraal staan. Voor de gemeente beheren en verhuren wij bijna alle sportaccommodaties in Aalsmeer en Kudelstaart, waaronder Zwembad De Waterlelie, 4 sporthallen en 4 gymzalen en diverse buitensportaccommodaties. In Zwembad De Waterlelie geven wij zwemles volgens de EasySwim-methode. Ben je hiermee nog niet bekend, dan bieden wij je opleidingsmogelijkheden aan.

Voor meer informatie www.dewaterlelieaalsmeer.nl.
VConsyst