Zwembad De Waterlelie (Aalsmeer) zoekt Instructeur AquaSport

Jij wordt er blij van als je mensen in beweging krijgt. Water is de plek waar jij je thuis voelt en entertainen zit je in het bloed. Met muziek en enthousiasme weet je iedereen mee te krijgen. Van elke les maak jij een feest! Kan je al lesgeven op het gebied van AquaJoggen, AquaFitness, Aquarobics, of andere AquaSport? Solliciteer dan gelijk!

Moet je het nog leren? Ook dan willen we graag met je in contact komen! Misschien is het wel mogelijk om je op te leiden, zodat jij kunt doen waar je blij van wordt en wij er een nieuwe collega bij hebben!
Werktijden/-uren en invulling van taken rondom de lessen is bespreekbaar.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 februari je c.v. en motivatie naar m.mensinga@esa-aalsmeer.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Aalsmeer
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad De Waterlelie

Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA bv) is een bedrijf waar sport, bewegen en welzijn centraal staan. Voor de gemeente beheren en verhuren wij bijna alle sportaccommodaties in Aalsmeer en Kudelstaart, waaronder Zwembad De Waterlelie, sporthallen, gymzalen en diverse buitensportaccommodaties. Het zwembad biedt de bezoekers 2 ruime zwembaden en een kleiner warm instructiebad voor banenzwemmen, recreatief zwemmen en Aquasport. Met mooi weer zijn ook de buitenbaden beschikbaar.

Voor meer informatie www.dewaterlelieaalsmeer.nl.
Pomaz